17 Nisan 2013 Çarşamba

ESTEE LAUDER LASH PRIMER PLUS

                Merhabalar; bugün çok karşılaşılmayan değişik bir ürünle karşınızdayım. Kendileri bir rimel bazı olur. Ne yaptın Perisscope yüz bazını, göz farı bazını duymuştukta kirpik bazı da olurmuymuş demeyin. Efendim böyle bir ürünün varlığından uzun zaman önce yabancı makyaj guruları sayesinde haberim olmuştu, hatta ürünü görünce yıllar önce  kullandığım Loreal' in çift taraflı rimellerini hatırladım ancak ürün ile tanışmam tamamen tesadüf eseri oldu.




Ürünün kıvamı çok katı değil ancak çok sıvı da değil




     Estee Lauder Lash Primer Plus, kirpik görünümünüzü düzelten, kıvıran  ve hatta uzatan dolayısı ile rimelinizin etkisini arttıran bir ürün. Göz alıcı bir başlangıç için rimelinizden önce kirpiklerinize yoğunca 1 kat sürmeniz yeterli. Kuruma süresi çok hızlı değil böylece rimel  sürmeyi kolaylaştırıyor. Rimel   etkisini   ortalama 2 - 3 kat civarında fazlalaştırıyor. Tavsiye edilen tabii ki yine Estee Lauder 'in  kendi rimellerinden biriyle kullanmak ama ben bugün basit bir rimelde dahi çok güzel bir etki yarattığını göstermek için  Avon' un Luxe serisinin rimeliyle denedim.               


Gördüğünüz gibi sağ göz kirpiği bazlı - sol göz bazsız


Yakından bazsız sol göz kirpiği   


Baz sürülmüş sağ göz kirpiği


                Yukarıdaki fotoğraftaki beyaz baz görüntüsü sizi korkutmasın rimel sürüldükten sonra tamamen kayboluyor.                                                                                                                    


  Sağ göz bazlı ve tek kat rimelli- sol göz bazsız tek kat rimelli 


 Bazsız tek kat rimelli sol göz kirpiği


Bazlı ve tek kat rimelli sağ göz kirpiği 


         Ürünün bu özelliklerinin dışında üzerinde yazan '' full treatment formula '' ibaresinden dolayı nemlendirip, güçlendirdiği ve kirpik kıvırıcıdan dolayı kırlmaları engellediği ve                       
  içeriğindeki seramidler sayesinde kirpikleri beslediği  MUA' daki yorumlarda söylenmiş. Bu arada ürünün MUA yorumları 3.9. Ben güçlendirici bir etki vs. farketmedim, benim gözlemim bunların dışında rimeli sabitleme etkisi oldu. Ürün 5 ml. ve ortalama 60-70 tl. arasındaki fiyatı ile Sevil, Tekin  Acar, Douglas, Sephora gibi AVM içi kozmetikçilerden  ya da büyük mağazacılık yapan  Boyner ve     YKM mağazalarının Estee Lauder standlarından edinebilirsiniz.                                                                         Bu ürün kategorisinde Clinique, Lancome ve Dior ürünleri de bulunuyor. Okuduğum kadarıyla Clinique hakkında bir bilgim yok, Lancome daha memnuniyet verici, Dior' un pahalı fiyatına oranla performansını beğenmeyenler çoğunlukta. Benim ürünüm kısa bir süre sonrasında bitecek çünkü kullanmaya başlayalı oldukça uzun bir süre oldu. İstediğim gibi bir rimel bulursam baz olayından vazgeçebilirim. Daha uygun fiyatlı alternatifler için Loreal standlarına bakabilir ve eskiden piyasada olan çift taraflı rimelleri  sorabilirsiniz.                                                                                                                                

                                                             



                Mutlu günler dileğiyle.....                  
                                                                                                    
                                                                               
         

               


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder