3 Eylül 2013 Salı

ESTEE LAUDER IDEAL LIGHT BRUSH - ON ILLUMINATOR

          Bu tür makyaj ürünleri genelde benim çok sık kullandığım makyaj ürünleri olmamakla beraber lazım olduğunda da el altında bir tane bulunması gereken joker ürünlerden.


   

           Orijinal sitesinde kapatıcı kategorisinde yer almasına rağmen bence kapatıcı amaçlı kullanmak için çok işlevsel değil. Zira kapatıcı olmak için bazı özellikleri çok uygunken bazı özellikleri uygun değil. Dolayısıyla kapatma amaçlı değilde aydınlatma amaçlı kullanıldığında daha güzel sonuçlar alabileceğiniz ve daha memnun kaldığınız bir ürün olabilir.Yapısı güzel, kıvamı oldukça likit, sürdükten sonra sabitlenme süresi biraz kısa dolayısıyla dağıtmak için acele etmek lazım, gözaltlarını kurutmaya meyilli, aydınlatma özelliğini içinde herhangi bir sim vs. barındırmadan gerçekleştiriyor. Ancak sürdükten sonra yerinden kıpırdamayan yapısı, çizgilere dolmaması ve akmayan hali olumlu özelliklerinden. Yalnız ince yapısı nedeniyle eğer göz altlarınızda koyu halka ve morluk probleminiz varsa sizi memnun etmeyecek aksine daha çok üzebilecek bir ürün. Göz altı morluğu ile ilgili olaraksa şuradaki ve şuradaki yazılarıma gözatabilirsiniz.


 

           Metal ambalaj çantada vs. taşıdığınızda çizilmeye müsait ancak  bir o kadar da şık. Fırçalı yapısı kullanımı kolaylaştırmış. Alt kısmından çevirerek açtığınızda uygulamanıza yetecek kadar ürün fırçanın ucuna geliyor, kendi fırçası ile küçük ve dar alanlara uygulama yapabileceğiniz gibi geniş alanlarda da herhangi bir kapatıcı fırçası ile uygulama yapabilirsiniz.




         Bende ki rengi 07 soft pink, oldukça açık bir renk ancak merak etmeyin cilt üzerinde rengi bu şekilde kalmıyor ve bir süre sonra renk oturuyor. Ürün 2, 2 ml. az gibi görünse de bu tür ürünler aşağı yukarı bu miktarda oluyor ve uzun bir süre gidiyor.




       Rengi elimin üzerindeki gibi tonu, yapısı ve kıvamı ile ilgili ortalama bir fikir edinebilirsiniz.


 

                                       Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.


       

          Çember içindeki kısım ürünün dağıtılmış hali ancak yukarıda da yazdığım gibi bu mat ve donuk görüntüsü sizi korkutmasın, renk olarak da ben NW 15-20 arasında gidip gelen biriyim. Bu yaz deniz tatili yapmadığımı ve rengimin hiç koyulaşmadığını da düşünürsek yaz akşamları kolaylığı nedeniyle elimin en çok gittiği ürün oldu diyebilirim.
       

     

          Karton ambalaj ve üzerindeki  kullanım önerisi ise üstteki fotoğraftaki gibi. Bu tür ürünlerin sivilce vs. kapatmak için daha işlevsel türde olanları da var. Tercih ederken hangi amaçla kullanacağınızı belirlemek çok önemli. Hatta öneride bulunmam gerekirse The Body Shop aydınlatıcı kalem yine gözaltı kapatmak ve aydınlatmak için çok uygun değilken sivilce izlerini ve yüzdeki kızarıklıkları kapatmak için çok ideal. Fiyat bilgilerine değinecek olursam biraz karışık, online kozmetik ve alışveriş sitelerinde 70 tl.ye kadar inebiliyorken, tüm avm içi kozmetikçilerde ve büyük mağazalardaki Estee Lauder standlarında 85 - 90 tl. arası değişen fiyatıyla görebiliyorsunuz.
         Son olarak bu tür aydınlatıcı kalem ürünlerin nasıl ve nerelere sürüldüğüne dair netten bulduğum bir fotoyu ekliyorum Fotoğraftaki kızımız ürünü gözaltlarında da kullanmış.







             Hepinize sevgi dolu günler.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder