17 Kasım 2015 Salı

GIVENCHY LE PRISME VISAGE BUCOLIQUE UNIQUE COMPACT POWDER ( LIMITED EDITION ) - 1 BUCOLIC BLOSSOMS

                   Bugün yine bir Givenchy ürünü ile karşınızdayım, sürekli okuyucularım sanırım artık iyi biliyorlar bir Givenchy sever olduğumu ki son günlerin moda kelimesiyle '' hastasıyıssss'' olarak tanımlayabilirim kendimi. Menşei Fransız ve orijinal adı oldukça uzun olan bu ürün basit olarak bir yüz pudrası aslında.










                     Bucolique Blossom koleksiyonu sanırım 2012 yılında çıkmıştı ki bence  çıktığı zaman olduğu gibi şu anda da popülerliğini koruyor. Serinin bu sınırlı üretim pudrası küp efektli görüntüsüyle gözünüze hitap ederken işlevi ve başarısı ile de kullanımının hakkını veriyor. Çoklu karışık rengi ile cilt rengini dengeliyor. Ürünü sadece aydınlatıcı olarak kullanmanız da mümkün ancak öyle itaatkar ve sakin bir ışıltıya sahip ki ben genelde herhangi bir baz ya da güneş koruyucu üzerine tüm yüzüme uyguluyorum. Yüzümde çok dinlenmiş ve canlı bir görüntü oluşturuyor.




                   Tabii bu tür üzerinde ayrıntılı düşünülmüş ( Empresyonist ressamların puantilist tekniklerinden esinlenilen, pastel renkler ve ışığın bir arada yansıması ) tasarım ürünler elime alıp kullanırken bile benim için mutluluk sebebi.
                   Markanın makyaj artisiti Nicolas Degennes ürünü tanımlarken '' ilkbaharda  yüksek tarlalarda açan vahşi çiçeklerin bütün renkleri kadınları canlı ve iyimser kılar '' demiş.
                 Ürün ambalajı markanın her zaman ki şıklığında, işe yarar fırçası ambalaj altındaki minik yaylı çekmecede, dış mekanda kullanıma uygun. Tüm yüzüme kullanırken ben biraz daha set bir fırça ile biraz fazla alıp sonrasında daha geniş bir fırça ile dağıtıyorum. Ürünün sabitleyici herhangi bir özelliği yok.  


              

                      Ürüne ait renk seçeneği olarak 1 numara olduğu belirtilmiş olsa da aslında tüm cilt tiplerine uygun olarak tek renk üretilmiş. Ürün miktarı 11 gr. ve çıktığı zaman ki fiyatı 50 USD civarında.




                 Son olarak içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi.




                            Bucolique Blossom koleksiyonundan bir ürünüm daha var ki o da bir başka yazının konusu olsun.

                           Sevgiler ve aydınlık günler dileğiyle.......      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder