23 Şubat 2018 Cuma

LOREAL REVITALIFT LAZER X 3 GÖZ KREMİ

              Yeniden merhabalar, evet bugün yine geçtiğimiz bitti - gitti yazılarından birinde gördüğünüz ama benim yazısını yazmaya ancak fırsat bulabildiğim ürünlerden biri var. Bazen böyle geriden geliyorum. Affınıza sığınıyorum. Bakalım Loreal Revitalift Lazer X3 göz kremi hakkındaki yorumlarım nasılmış ?








                 Loreal Revitalift Lazer X3 göz kremi, özellikle 30 yaş üstüne, ufaktan anti age göz bakım ürünü arayanlar için güzel bir ürün demekle yorumlarıma başlayayım. Özellikle daha önce bu tip bir ürün kullanmadıysanız başlangıç için güzel bir seçenek olur. Revitalift lazer X3 kırışıkları düzeltip, göz torbalarını indiriyor, cildi sıkılaştırıyor. Morluk konusunda da başarılı olduğunu kullananlar söylüyor ancak benim morluk problemim çok  olmadığı için bu konuda yorum yapamayacağım.
Ben özellikle göz altlarımı rahatlatma ve sıkılaştırma açısından oldukça memnun kaldım. Belki eski kırışıklara iyi gelmiyor ama varolanları yumuşattığını da gözlemledim. Yine benim kaz ayağı problemim çok yoğun değil ama göz altarımda oldukça yoğun ince çizgilerim mevcut.
Bununla birlikte kapatıcı - makyaj altında kullanımında da ters bir etki görmedim ve kullandığım sürede herhangi bir alerjik reaksiyon da oluşturmadı.
               Kremin yapısı oldukça yoğun ancak buna rağmen sürümü çok kolay. Özellikle metal başlık yorgun gözaltları için çok ideal. Bu noktada bu tür ürünlerde olduğu gibi soğutarak kullanmak çok daha etkili ve güzel bir sonuç verecektir.




                    Metal başlığı ise kullanmak çok çok kolay, tüp şeklindeki ürünün dip kısmından hafifçe bastırarak metal başlığa ürün gelmesini sağlıyorsunuz ve içten dışa doğru   göz altlarınıza uyguluyorsunuz. Bitmeye yakın tüp boşaldığı için metal başlığı kullanmak biraz zor oluyor ama bu sefer eski usül parmağıma sıkarak kullandım. Bununla beraber ben göz altları kadar göz kapağına da göz kremi uygulanması gerektiğini savunanlardanım. Aksi takdirde tam anlamıyla esnek göz çevresine sahip olunmuyor. Ürünü yine metal başlıkla göz üstüne uygulamak zor olacağı için bu noktada da yine en güzel uygulamayı yapan yüzük parmağımız devreye giriyor.
                  Ambalaj üstü bilgileri, içerik listesi ve kullanım biligilerini meraklıları için ekliyorum.










                  Loreal revitalift göz kremi, diğer ürünlerinde olduğu gibi temiz içerikli değil ama ben ürünü sevdim ve başarılı buldum. Özellikle indirimde denk gelirsem yeniden alabilirim.
                 Loreal Revitaift Lazer X3 göz kremi 15 ml.ve 65 - 70 tl. arasında  değişen bir fiyata sahip. Kozmetik marketlerin sürekli yaptığı indirimlerle çok daha uygun fiyata sahip olunabilir.

           

                 Sevgiler....... 

5 yorum:

  1. Bunu geçen sene katıldığımız bir Rossmann etkinliğinde güzellik uzmanı olan arkadaş çok methederek anlatmıştı; o zamandan beri aklımda ama elimdekilerden almaya sıra gelmedi. Sen de OK verdiğine göre gönl rahatlığı ile listemin ilk sırasına yükseltebilirim :) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. Annem için bir bakayım buna :)

    YanıtlaSil
  3. Emziren anneler kullanabilir mi acaba benimkisi14 aylik

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle alınmaması gereken bir ürün gözaltı torbalarimi iyice belirginlestirdi göz çizgilerinde de hiç bir fark yaratmadi bence paranızı sokağa atmayın

    YanıtlaSil