22 Eylül 2021 Çarşamba

ORIGINS GINZING ENERGY BOOSTING TREATMENT LOTION MIST

                              Selam, bir yüz spreyi yazısından daha merhabalar. Gün geçmiyor ki ben bir yüz spreyi daha denemeyeyim. Cilt bakımı ürünleri içerisinde en sevdiğim, günlük yaşama en çok uyumlu olduğunu düşündüğüm ürünleren biri yüz spreyleri. Origins yüz spreyi, geçtiğimiz yaz keşfedip çok sevdiğim ürünlerden biri. Alalı bir yılı geçmiş olsa da araya başka ürünler girdiği için tam anlamıyla kullanıp, yorumlamam bu zamana kaldı. 




                   Origins, Estee Lauder' in oğlu Leonard Lauder tarafından 1990 yılında kurulmuş Amerikalı bir kozmetik firması. Doğa ile bilimi birleştirip mutlu ciltler yaratmayı hedefleyen marka, dünya üzerindeki az bilinen endemik bitkilerle çok farklı ürünler geliştirmiş. % 100 olmasa da çoğu markaya göre iyi bir noktada olan ürün içerikleri kullanıcılar tarafından direkt sorun gideren, hedefe yönelik ürünler olduğu için hep iyi notlar almış. 

                Origins canlandırıcı nemlendirici tonik - mist, yine cilt bakımının her aşamasında kullanabileceğiniz çok yönlü bir ürün. Makyaj sabitleme özelliği de olduğu belirtilmiş ancak bence sabitleme özelliği yok ama yine de makyaj sonrası oluşan cakey görüntüyü almak amaçlı kullanabilirsiniz. Ginzing serisi geleneksel Çin tıbbında 7000 yıldır kullanılan Ginseng ile kafein ve nar içeriyor. Bu sprey için orjinal sayfasında cildin enerji içeceği tanımı yapılmış. Seri cildin enerji akışını hızlandırarak, aydınlık, dengeli ve dirançli bir cilt yaratmayı hedeflemiş. 



       



              Ürünün kan portakalı ve nar karışımı gibi nefis bir kokusu var, evet bu parfüm içerdiğinin göstergesi ama enerji verdiği konusuna kesinlikle katılıyorum. Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra güne bu spreyi sıkarak başlamak beni gerçekten enerjik hissettiriyor, adeta modumu yükseltiyor. Ürünle ilgili belirtmem gereken bir durum da kullandığım sürece cildimi çok güzel yumuşatıp, nemlendirdiği. 

Sprey kısmı klasik atomizer, tek seferde çıkan ürün miktarı ve püskürtmesi güzel. Kapağı minik ama güzel oturuyor. Seri canlandırma, enerji verme özelliğinden yola çıkılarak turuncu tasarlanmış. 



        

                 İçerik listesi ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi;




               Origins ürünleri birkaç yıl önce sadece Sephora mağazalarında satılıyorken ELCA kozmetik bünyesinde tüm ürünleri ile ülkemizde kendi online sitesinde satılıyor. Siteye üye olup kampanyalardan haberdar olarak, indirimlerden faydalanabilirsiniz. 150 ml.' lik bu ürünün fiyatı güncel olarak 159 tl. olarak görünüyor. Ben geçen yıl 149 tl. karşılığında sepete atmıştım. Fiyat performans açısından baktığımda ben bazı diğer markalara göre nispeten iyi buldum. Ama en iyi ürünü, en uygun fiyata bulma arayışı devam ediyor. Bu ürünü denedikten sonra markadan birkaç ürün daha denedim, onları da sırayla yazacağım. 

             Markanın online sayfası içinse tık tık   .


             Sevgiler...... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder