9 Şubat 2022 Çarşamba

GLOSSIER CLOUD PAINT BLUSH - BEAM

                   Yeniden merhaba, 2000 ' li yılların başında Into the gloss adlı blog / güzellik portalını yazmaya başlayan Emily Weiss, 2012 yılında kurduğu cilt bakım markası Glossier bir marketing harikası mı ?, yoksa gerçekten bazı cruelty free ürünleri ve sonrasında bünyesine eklediği makyaj ürünleriyle kozmetik dünyasında bir öncü mü ? tartışıladursun, kendini kanıtladığı bir gerçek. Çünkü iddia ettiği hem cilt hem de makyaj ürünlerinde verdiği doğal ve sağlıklı görüntüyü herkes çok seviyor. 

                  Markanın bu kadar çok sevilen, övülen ürünlerine kayıtsız kalamadım tabii ben de ve sanıyorum iki yıl oldu alalı, meşhur cloud paint tüp allıklarından birine sahip oldum. 





  


 



            Glossier cloud paint allıklar, jel - krem yapıda, uygulaması kolay ve zevkli, doğal bitiş sağlayan çok başarılı bir ürün. Beam rengi içinde ışıltı barındırmayan, mat yapılı olmasına rağmen nemli ve ıslak bir bitişle görüntünüzü tamamlayan, hafif - orta tonlu bir şeftali - mercan rengi. Güneşte kalmış, spordan çıkmış ya da utanmış gibi gerçekten de çok doğal bir renk veriyor. 

           Yapısı ince ve yumuşak olduğu için kolay uygulanıyor ve çabuk sabitlenmiyor. Ciltle çok güzel bütünleşiyor. Bu çabuk sabitlenme olayı benim bu zaman kadar krem allıklardan korkma sebebimdir. Çünkü daha önce böyle kötü tecrübelerim oldu ve allığı biraz da beceriksizliğim nedeniyle yayamadığım için Heidi yanakla çok gezdim. Ama cloud paint allıklarla bu durumu yaşamıyorsunuz.     



      



           Yukarıdaki fotoğrafta elimin üzerine bir damla konmuş ve yayılmış halini görüyorsunuz. Bu bir damlacık iki yanağa uygulama yapmak için fazla fazla yetiyor. Kalıcılığı da çok çok iyi, bozulmadan, solmadan sekiz saate kadar yüzümde kaldı. 

            Ürünün ambalajı da çok güzel, oldukça modern ve genç tarzda, kullanışlı bir ambalaj düşünülmüş. Tüpte oluşu çok işlevsel, lamine tüpün kullanımı kolay, kapağı açtığınızda ürün kontrollü geliyor. Fırçayı çok az değdirip pıt pıt kondurup, dağıtıyorsunuz. Hatta yayması kolay demiştim ya, acil durumlarda yanınızda fırça yoksa parmaklarınızla bile rahat uygulama yapabilirsiniz. Ürünü ilk açtığınızda da kontrol folyosu sizi karşılıyor. Dış ambalajda ise gereksiz maliyete gerek kalmadan karton ve asetattan oluşan, kolay ve güzel bir tasarım düşünülmüş. 

Cloud paint allıkların toplamda sekiz rengi bulunuyor ve diğer renkleri de çok güzel. 



 


          Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;







            Ürünün miktarı ise 10 ml. ve 18 USD güncel satış fiyatı bulunuyor. Ülkemizde satışı bulunmayan markanın bu ürününe benzer Maybelline ve Beaulis markasında da allık var ancak fiyat ve performans durumunu hiç bilemiyorum. 

           Markayı ve diğer ürünleri ayrıntılı incelemek isterseniz Glossier ana sayfası için tık tık.


          Sevgiler....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder