24 Şubat 2021 Çarşamba

CAUDALIE ROSE DE VIGNE HAND AND NAIL CREAM

                   Yeniden merhaba; kış başında el kremi almak için biraz araştırma yaptığımda karşıma daha önce kullanmadığım ama çok avantajlı olan bir seçenek çıkmıştı. Açıkçası performansını hiç bilmiyordum, fiyatını beğendiğim için sepete atmıştım. Ancak sonrasında çok beğendiğim bir ürün olduğunu gördüm. 



          Fransa' da bağlarında yetiştirdikleri üzümleri, 1993 yılında tanıştıkları eczacı Profesör Joseph Vercauteren ile kozmetik ve dermokozmetik alanında kullanmaya başlayan Mathilde Ailesi laboratuarlarında yıllardır kozmo etik kurallara uyarak öncülük yapmış bir marka. Markanın en ünlü ürünlerinden daha önce de şuradaki beauty elixir adlı ürünü yazmıştım. Caudalie, tüm duyulara hitap eden, en doğal ama en konforlu ürünlerle formüle edilmiş serilere sahip. % 100 üzüm suyu içeren tüm seriler Harvard Üniversitesinden patentli. 

        Sonrasında bünyesine bir terapi merkezi ve bir spa ekleyen marka son olarak Mathilde Thomas tarafından yazılan ve New York Times tarafından Best Seller ödülü alan kitabını çıkardı. Marka yaptığı doğayı ve dünyayı korumaya yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve üye olduğu dernekler tarafından da pek çok ödüle layık görülmüş. 




              Caudalie Rose de Vigne el ve tırnak kremi, içerdği gül ve Aloe Vera ile el ve tırnaklarınızı nemlendirirken cildin fizyolojik pH dengesiyle de uyumlu. Verdiği nem ile beraber yumuşaklık uzunca bir süre kalıcı, nemlendiren ama ellerde yağlı iz bırakmayan formülü sayesinde cilt tarafından hemen emiliyor. Çok güzel ama baymayan gül kokusu da oldukça ferah. Malum bu yıl salgın sebebiyle el temizliğine her zamankinden daha fazla öem veriyoruz, dezenfektan kullanımına da bağlı olarak haliyle eller çok fazla kuruyor, düzenli nemlendirme yapmazsanız egzamaya kadar gidebilecek ve çok zor tedavi olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

         



 

                Ürünün ambalajı klasik tüp ambalaj, çevirmeli kapağa sahip. Pembe renkli ambalaj üzerinde gül dalı çizimini andıran baskı kulllanılmış. Ekolojik tasarıma sahip tüm Caudalie ambalajlarında plastk oranı % 32 dah az kullanılıyormuş. Böylece karbon ayak izi üçte bir oranında azaltılmış ve tüm ambalajlar geri dönüştürülebilir. Meraklıları için içerik listesi yukarıdaki fotoğraflardaki gibi. Miktarı 30 ml. olan Caudalie rose de vigne el ve tırnak kremini ben yanında bir de dudak balmı ile ( onu da çok beğendim, en kısa zamanda yazacağım ) beraber paket şeklinde aldım. İki ürünün bir arada fiyatı 40 tl. idi, şu an için 40 - 55 tl. arasında piyasada satılıyor. 

              Markanın ülkemizde bir de onlne satış sayfası bulunuyor. Buradan   sayfaya üye olup ürünleri ayrıntılı olarak inceleyebilir ve kampanyalı olarak bazı ürünleri edinebilirsiniz. 


              Sevgiler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder