19 Ağustos 2014 Salı

INGLOT 4ss MAKYAJ FIRÇASI

               Ne zamandır yenilemek istediğim blog temamın ilk yazısı çok amaçlı bir makyaj fırçası olsun. Evet artık ulaşamayacağımız bir markanın ürünlerini niye yazıyor diye düşünebilirsiniz ama olur da bir yerlerde denk gelirseniz özellikle bu fırçayı kaçırmayın derim.




                Inglot 4ss doğal kıllardan oluşan, oldukça yumuşak, markanın göz fırçası kategorisinde yer alan bir fırça ancak biraz büyükçe, performansı açısındansa yüzün her bölgesinde kullanıma uygun ve her işi de başarıyor. Bana hep sanki M.A.C 109 fırçanın 2 boy ufak versiyonu gibi geliyor. Fırçanın boyu yaklaşık 16 cm. Ferrulesi gümüş rengi parlak metal. Kılları sık, kıl yapısı ne çok yumuşak ne de çok sert. Kılları kullandıkça yayılmaya müsait ama yıkandıktan sonra orijinal şekline geri dönüyor. Yıkama ve kullanma esnasında kıl dökme problemi yaşatmadı bana.




                 Gelelim kullanım alanlarına. Eğer gözleriniz benim kadar büyük değilse ve göz - kaş arası mesafeniz geniş değilse göz makyajında kullanmak istemeyebilirsiniz ya da belki sadece mat, düz, açık renk bir far kullanırken işinize yarar. Ancak göz makyajı yaparken kullanamadım diye üzülmeyin, bu fırça ile; göz altı kapatıcısı ve üzerini sabitleme, noktasal kapatma ( sivilce izi, burun kenarı ), aydınlatıcı ve hatta bazen allık uygulamalarının tümünde başarılı olursunuz.




                 Uzun, ahşap, siyah mat boyalı sapı kullanırken elinize rahat oturuyor. Fırça numarası gümüş rengi boya ile basılmış. Fırça numaralarınızın kullandıkça silinip kaybolmasını istemiyorsanız şeffaf tırnak cilası ile üzerinden geçebilirsiniz.




                  Artık ulaşılamayacak olmasına rağmen hatırladığım kadarıyla yine de fiyat ve yer bilgisi vereyim. Inglot Mağazaları kapanmadan oldukça uzun bir süre önce Capitol AVM Boyner içerisindeki Inglot standından 57 tl. ye almıştım.

                  Sevgiler ve mutlu günler.....

2 yorum:

  1. Dogrusu makyajdan pek anlamam ama bloğun yeni görüntüsü çok güzel olmuş huzur verici dinlendirici bol takipçili günler dilerim...:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, beğendiğine çok sevindim. Sen de makyajdan anlamıyorsan biz ölelim yahu.......

    YanıtlaSil