27 Ağustos 2014 Çarşamba

NUXE PARIS ARINDIRICI PEELING

                Orijinal adı oldukça uzun olan bu ürünün deneme boyunu kışın kullanıp çok memnun kalmıştım. Bitenler yazılarımın birinde olacak hatta, sonrasında hemen edindim. Edindiğim günden beri cildimin durumuna göre düzenli olarak kullanıyorum ve çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Zira ürünün gerçekten çok güzel arındırdığını, temizlediğini düşünüyorum.




                Ürün, cildi kir ve yağdan arındırmakla beraber, siyah nokta, akne ve sivilce oluşumunu da önlüyor. İçeriğindeki yatıştırıcı özellikler nedeniyle de bu işi cildi kurutmadan, germeden yapıyor. Yağdan arındırıyor ancak yağlanma üzerinde mesela Bioderma Sebium gibi bir etkisi yok. Yani günlük kullanılacak bir jel temizleyici değil. Peeling içindeki partiküller çok büyük değil ancak ceviz kabuğu parçalarından oluştuğu için biraz keskince. İlk kullanımda cildiniz tahriş edecekmiş gibi geliyor ancak jel kısmının hassas etkisiyle bu durum dengelenmiş.
               Kışın haftada bir, yazın haftada 2 kez kullanmaya dikkat ettim. Kullandığım süre içerisinde hiç bir olumsuz etki ile karşılaşmadım. Belki çok sivilceli ve çok çok hassas ciltler daha seyrek kullanabilirler. Belirgin siyah noktalarım yok ama burun kanatlarında bu potansiyele sahibim, düzenli temizlik yapmazsam oluşabiliyor, bu ürünle gözeneklerim güzel temizleniyor. Bunun dışında zamanla cilt üzerinde oluşan kuru ve ölü tabakayı güzelce temizliyor.
              Rengi kehribar sarısı, tanecikler kahverengi, kokusu çok hafif tipik Nuxe ürün kokusu, hafif gül ve bal kokusu alıyorsunuz. Temizlenmesi kolay. Yüzünüzü yıkadıktan sonra duyduğunuz ise temizlik kokusu.




              Jel kısmı içinde gül yaprağı suyu, Liçi meyve özleri, Alantoin, Aloe Vera ve bitkisel gliserin bulunuyor.  % 94 doğal içeriğe sahip olduğu orijinal sayfasında belirtilmiş. Ürün paraben içermiyor. Ambalaj üzeri bilgileri büyük resimde, şimdi fark ettim içinde ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisiyle bilinen Biberiye de varmış.






                  Ürünün miktarı 75 ml. oldukça sık kullanmama rağmen yarısına bile gelmedim. Fındık kadar bir miktar yetiyor çünkü. Tüm bayii ve online eczanelerden edinebilirsiniz. Fiyatı 50 tl. civarında ama zaman zaman yapılan kampanyalarla 30 tl. ye kadar düşebiliyor.
                  Nuxe ballı jel, üzerine bu peeling ve burun bantları, güzel bir üçlü oldular.


                  Sevgiler.........
       

1 yorum:

  1. Merhaba, bende nuxeün ürünlerine bayılıyorum. Yazı içinde ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil