23 Mart 2015 Pazartesi

BABE TONIC LOTION - NEMLENDİRİCİ TONİK

                  Bu haftanın ilk ürün yazısı Babe nemlendirici tonik. Yumuşatıcı özelliği olması nedeniyle de losyon - tonik olarak geçiyor. Aramalarınızda şaşırmayın efendim.




               Ürün, tüm cilt tipleri için uygun, özellikle de alerjik ve kuru ciltlerin sevebileceği bir tonik. Nemlendirici ibaresi ilk başlarda çok inandırıcı gelmese de, kullanmaya başladıktan sonra, yumuşacık, pamuk gibi yanaklar beni inandırdı. Bebek pudrası gibi hafif, güzel bir kokusu var, sürerken insanı hafiften sakinleştiriyor, rengi çok hafif sarımsı. Ürün içeriğinde, % 3 Gliserin ve % 1 Meyan kökü de bulunuyor ki sakinleştirici ve nemlendirici özelliğini bunlara borçlu sanıyorum. Bu özelliklerinin yanı sıra ürün alkol içermiyor. Temizleme hissi güzel, son kalan makyaj artıklarını güzel temizliyor. Bu ürünü bir diğer özelliği de misel solüsyon gibi kullanılabiliyor oluşu. Ayrıca çok kuru ciltlere, sprey şişeye doldurarak yüze doğrudan uygulanabilmesi ve çok kurumasını beklemeden nemlendirici aşamasına geçmek. Böylelikle nemi cilde hapsederek, yumuşamayı sağlamak.


    

                  Ürünün sert, mat beyaz plastikten bir ambalajı var ve ağız kısmı aşağıdaki fotoğraftaki gibi, kullanımı kolay ama ben yine de sprey şişeye boşaltıyorum ve pamukla uyguluyorum.




                                                Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi;






               Ürünü bana göre cazip kılan yönlerden biri de 250 ml. oluşu ki, bir de sprey şişeye boşaltınca oldukça uzun bir süre yetiyor. Normal satış fiyatı 50 tl. civarında olan ürünü güvendiğiniz online dermokozmetik alışveriş sitelererinden indirimleri takip ederek yarı fiyatına kadar edinebilir, tonik adımı günlük cilt bakımımın vazgeçilmezi diyorsanız, cildinizi germeyen, kurutmayan, alerjik reaksiyonları aza indiren bu ürünü denemek isteyebilirsiniz.

              Sevgiler, mutlu haftalar.......  

1 yorum:

  1. MERHBA BENDE BABE NİN VUCÜT JELİNİ KULLANIYORUM O KADAR GÜZEL Kİ ÇOK MEMNUNUM .. TAKİPTEYİM BENDE BEKLERİM SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil