28 Ocak 2016 Perşembe

BOBBI BROWN FACE TOUCH UP STICK

                    Sürekli izleyicilerim sanırım artık biliyorlar zaman zaman ihtiyacım olsa da göz altı kapatıcısı türü bir ürün kullanmıyorum. Çünkü makyajın bu aşaması sürekli kullandığımda benim için bir kısır döngü oluyor. Yaşıma göre
( 42 ) göz altı morluk - torba gibi problemlerimin minimum düzeyde olduğunu düşünüyorum, iyice kötüleşene kadar sürekli kullanımdan kaçmaya çalışacağım.
                   Ancak sorun yüz lekesi - kızarıklı vs. olunca kayıtsız kalamıyorum ve kapatma ihtiyacı hissediyorum. En son Bourjois Healty mix concealer kullanmıştım ki - bolgda yazısı mevcut, arama etiket bütonundan ulaşabilirsiniz - hem yüze hem göz altına kullanılan şahane bir üründü ve müthiş berektliydi.
                 Bugünki yazının konusu da çok başarılı kapatıcılar sunan Bobbi Brown markasına ait Face Touch Up Stick.





                      Yazının başında söyleyeyim ben yüzümde leke vs., burun kenarı kızarıklık için kullanıyorum ancak çok sıkıştığınızda, elinizde başka ürün olmadığında gözaltına da kullanılır cinsten. Eğer göz altına kullanacaksanız kalın yapısını biraz inceltmek için direk göz altına uygulamak yerine parmak uçlarınıza sürüp biraz yumuşatarak gözaltına uygulayabilirsiniz.
                     Ürünümüz, standart sade ve şık Bobbi Brown ambalajına sahip, siyah metal ambalaj slim forma sahip. Ürünün miktarı 2, 3 gr. ancak uzun süre gidecek türden. Ben yaz başından beri oldukça sık kullanmama rağmen henüz pek bir azalma belirtisi yok.
                    Ürün yoğun yapısına rağmen oldukça güzel dağılıyor. İster parmak ister fırça kullanabilirsiniz. Ben standart olarak bb krem ya da fondöten altına uyguluyorum ancak orijinal sayfasında ürününü fondöten üstüne de uygulanabileceği belirtilmiş. BB krem ya da fondöten kullanmıyorsanız pudra altında da güzel duruyor. Akma, kusma, alerjik reaksiyon, sivilce vs. oluşturmadı.
                    Toplamda 20 rengi mevcut. Her ten rengini memnun edecek cinsten bendeki rengi 3 numara Beige. Biraz sarı gibi dursa da leke kapatırken oldukça güzel notrlüyor.






                Yukarıdaki fotoğrafta elimin üzerinde rengi görebilirsiniz. Aşağıdaki fotoğrafta da yüzümün alt kısmında dudak hizasındaki ufak lekeyi göreceksiniz. BB krem uygulamadan önce lekemin üzerine sürüp olabildiğince dağıtmaya çalıştım. Burada örtücülüğü az gibi görünebilir ama üzerine başka bir ürün uyguladığım zaman görüntüsü - kapatıcılığı benim için yeterli oluyor.
             



                         Ürüne ait içerik listesi ise meraklıları için aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;




                     Bobbi Brown Face Touch Up Stick Concealer fiyatı 78 tl. Ürüne Bobbi Brown Mağaza ve standlarından ulaşabileceğiniz gibi. Boobi Brown online mağazadan indirimleri takip ederek daha uygun fiyata, yanında da deneme boyu ürünlerle sahip olabilirsiniz.

                    Sevgiler........



                   Küçük bir not göz altı problemleri pek çok kadının en büyük problemi. Blogdaki yeni izleyicilerim ya da hala okumamış olanlar belki şuradakiŞuradaki ve  şuradaki yazılarımı okumak isteyybilirler. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere......

4 yorum:

  1. Surekli kullanmamak belki de en guzeli. Ben birkac hafta boyunca her gun kullaninca goz cevrem daha kotu oluyor sanki. Ya da makyajli goruntuye goz alistigi icin, bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş elca'da gördüm bunu da bakamadım tam bir dahaki gidişimde bakacağım ..

    YanıtlaSil