21 Ocak 2016 Perşembe

GLISS ULTIMATE OIL ELIXIR SAÇ BAKIM MASKESİ

                        Gliss şampuan ve saç kremlerini zaman zaman deniyorum. Fena da değiller hani ama markanın saç maskeleri bence şampuan ve saç kremlerinden daha başarılı. Geçmiş zamanlarda da kullanmışlığım var aslında ama ne zamandır almamıştım. Geçenlerde tekrar almıştım ne kadar güzel olduğunu unutmuşum.






                    Ultımate elixir serisi, besleyici yağlarla saçı kırıklara karşı korumayı - onarmayı vaad eden bir seri. Bu serinin diğer ürünlerini denemedim ama maske anında yumuşatıyor. Mevcut kırık saç uçlarım yok ama kıvırcık saçlarım olduğu için her an oluşmaya müsaitler. Özellikle ısı ile şekillendirme esnasında. Sonrasında saçlarım çok kolay şekil alıyor bir miktar elektriklenmeyi azaltıyor. Kokusu çok kalıcı olmasa da güzel, kıvamı oldukça yumuşak.




                   Ben ortalama 1 tatlı kaşığı civarındaki miktarı parmak uçlarımla alarak, kulak hizamdan saç uçlarına kadar uyguluyorum. Ortalama 1 - 2 dakika kadar bekleyip duruluyorum. Durulanması kolay. Bende herhangi bir yağlanma etkisi oluşturmadı ama yine de diplere değdirmiyorum. Yağlanma potansiyeliniz varsa diplere değdirmemenizi öneririm. Benim için haftada 1 uygulama yetiyor. Çok kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa 2 kez uygulayabilirsiniz.
                 Miktarı 200 ml. ve kavanoz şeklinde ambalajı var. Gerçi bu kavanoz ambalajların duşta kullanımı çok kolay olmuyor, elinizde maske kapağı kapatamıyorsunuz, açık kaldığında içine su giriyor falan, öyle işte.
                Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise meraklıları için aşağıdaki fotoğraflarda;


 






                      Ürün fiyatı 12 - 15 tl. arasında değişiyor sanırım. Kozmetik marketlerin indirimlerinde 9.90 tl. ye kadar düşüyor. En kısa zamanda saç bakım yağlarını da denemek istiyorum.


                      Sevgiler....

5 yorum:

  1. Şu an Glıss'in şampuanını kullanıyorum memnunum bu kremi denemedim ama ilgimi çekti en kısa zamanda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu tip maskeleri, saç kremi niyetine kullanmayı seviyorum <3

    YanıtlaSil
  3. merak ediyorum bu maskeyi ama elimdeki 2-3 maske bitince ancak..

    YanıtlaSil
  4. Şampuanını kullanıp memnun kalmıştım bu serinin diğer ürünlerinide merak ediyorum http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,

    Saçın nemini ve yumuşaklığını korumak için saç bakımını aksatmamak gerekiyor. Özellikle boyalı saçların neme daha çok ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Çünkü saç boyaları saçı biraz kurutuyor. Doğal bir bakımdan yanaysanız zeytinyağı ve hindistan cevizi yağıyla saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Saç yapınıza uygun bir saç maskesiyle de saç bakımınızı yapabilirsiniz. Ben de kızıl saç bakımı üzerine yazdığım yazımı paylaşmak istedim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kizil-sac-ile-ilgili-en-cok-aldigim-sorular-ve-yanitlarim/ Belki ilgilenenlere faydalı olur diye. ♥

    Sağlıkla kalın,
    sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil