18 Ocak 2016 Pazartesi

OLAY ANTI - WRINKLE FIRM & LIFT DAY LOTION

                     Merhabalar, geçtiğimiz hafta oldukça ağır bir grip geçirdiğim için planlı yazılarıma yine kısa bir ara vermek zorunda kaldım. Neyse ki bu hafta daha iyiyim ve blogumu - ürün yazısı yazmayı çok özledim. Haftaya, geçtiğimiz ilkbahar, yaz ve hatta sonbahar döneminde oldukça severek kullandığım bir ürünün yazısıyla başlamak istiyorum.








                         Benim gibi, ( kış mevsimi dışında ) hafif formüllü nemlendirici ürünler kullanmayı seviyorsanız bu ürünü de seversiniz. Bu ürünün daha genç yaş grupları için olan bir versiyonu daha var ben yaşım itibariyle + 40 versiyonunu seçmiştim. Kullananlar diğer versiyonundan da çok memnun ki ben geç keşfetmiş olmaktan biraz şikayetçiyim aslında. 
                        Ürünün yapısı oldukça hafif, kıvamı losyon gibi buna rağmen nemlendirmesi çok yeterli geliyor bana. Hatta karma cilt tipli iseniz yaz - kış kullanabilirsiniz. Bir tek çok kuru cilt tipine sahipseniz sonbahar ve kış aylarında yeterli gelmeyebilir.
                       Kendine has hafif bir kokusu var. Cilt tarafından emilimi güzel, ben bazen miktarı biraz fazla tutuyorum o zaman biraz daha geç emiliyor tabii. Makyaj altında güzel duruyor. Yabancı bloglarda bu ürünün göz çevresinde bile kullanıldığını okumuştum ki olur gibi.


 

                    Ürün + 40 yaş olduğu için ambalaj üzerinde kırışık karşıtı ve toparlayıcı özellikleri olduğu belirtilmiş. Bu konuda var olan kırışıklıklar üzerinde bir etkisini gözlemlediğimi söyleyemeyeceğim ancak nemlendirmesinin güzel oluşu zaten cilt esnekliğini artırmaya yardımcı oluyor. Bu da uzun vade de yeni kırışıkların oluşmasına ya da var olanların derinleşmesine engel olacaktır.
                   Ürün SPF 15 içerdiği için sadece gündüz kullanımına uygun, normalde özellikle SPF içeren ürünleri tercih eden ben bu ürünü o kadar sevdim ki ilk defa bir ürünün içinde keşke SPF olmasaydı diye düşündüm. Çünkü o zaman gece kullanıma da uygun olurdu.
                 İçerik listesi ve ambalaj üstü bilgileri aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;


 



                         Ürün miktarı 100 ml. ki bu şekildeki ürünlerin miktarının genelde 50 ml. olduğunu düşünürsek çok iyi, sadece gündüz kullanımıyla oldukça uzun süre gidiyor. Fiyatı son aldığımda 23 tl. idi. Bu kadar iyi ve uzun süre giden bir ürün için fiyatı da oldukça uygun. Ürünü daha çok
Watson' s Mağazalarında görüyorum. Yalnız son gittiğimde her mağazada olmadığını gördüm., bir kaç mağazaya bakmak gerekiyor. Ben bundan sonra riske girmem denk geldiğimde hiç kaçırmam, sepete atarım.

                         Sevgiler........    

3 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun öncelikle! Şu benim paraben ve içerik hassasiyetim olmasa mutlaka göz atacağım bir ürün olurdu bu yorumdan sonra. Yine de aklımda, zira her gün kimyasallarla ilgili yeni bir şey çıkıyor :) Öperim çok, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Olay'in anti-aging kremlerini çok severim ben oldukça başarılı ve fiyatları da uygundur.. geçmiş olsun bu arada :-)

    YanıtlaSil