29 Şubat 2016 Pazartesi

BİTTİ-GİTTİ-17(OCAK-ŞUBAT 2016)

                      Merhabalar, 2016' nın ilk bitenler yazısıyla karşınızdayım. Sözü çok uzatmadan hemen bitirdiklerime geçmek istiyorum. Bakalım nelermiş ?




1 - Ducray Elution Şampuan: Sevdiğimiz bir şampuan, kızımın  SD problemine en iyi gelen şampuan. Kelual DS ile beraber kullanıldığında daha da etkili. Yazısı için tık tık.
2 - Sebamed Intimate Wash: Uzun yıllardır çok memnun kalarak kullandığım bir ürün. Ben doğumdan sonra doktorumun tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım. Hala devam ediyorum. Bu zamana kadar bloga yazısını da yazmamışım. En kısa zamanda yazacağım.
3 - Bioderma Sensibio H2o: Çok sevilen misel temizleme suyu. Bloglarda çok yazıldı diye ben yazmamıştım. Başarılı bir ürün. Bu 250 ml. idi. yaz tatilinde almıştım, bitirdim. Tekrar bir misel solüsyon alacağım ama ne alacağıma karar veremedim.




4 - 8x4 Deodorant: Bir Gratis indiriminden kampanya ile yarı fiyata  almıştım. Kokusu fena değil, koruma benim için kış mevsiminde orta ama yazın kesinlikle korumaz.
5 - Avon Chiristian Lacroix Amber Parfüm: Bu ay markanın en sevdiğim iki parfümünü birden bitirmişim. Amber bence günlük kullanıma daha uygun bir koku. Kalıcılığı fena değil.
6 - Avon Chiristian Lacroix Rouge Parfüm: Benim ennn sevdiğim Avon parfümü sanırım. Her kış mutlaka kullanırım. Kalıcılığı ben de bile oldukça iyi. Baharatlı koku seviyorsanız beğenebilirsiniz. Baharatlı olmasına rağmen insanı baymayan tatlı notalar da içeriyor. Bana hep kırmızı, bol tarçınlı çocukluğumun akide şekerini hatırlatıyor nedense.
7 - Avon Make Me Smile Parfüm: Bunu da kızım bitirdi. EDT olduğu için çok çok hafif. Kalıcılık fena değil. Taze, enerji veren, turunçgil kokusu sevenlere göre.




8 - Loreal Saç Bakım Yağı: Bir tane daha bitti. Sevdiğim bir ürün. Yazısı için tık tık.
9 - Olay Nemlendirici: Ayrıntılı yazısı burada. Çok sevmiştim. Her Watson Mağazasında olmuyor ama denk geldiğimde alırım.
10 - Gratis Yüz Maskeleri: Marka olarak tam adını bilmiyorum bu maskelerin ama ben çok seviyorum, arada alıp kullanıyorum. Genelde Kore menşeili oluyorlar. Nemlendirici, yatıştırıcı, canlandırıcı pek çok çeşidi var. Fiyatı  3 - 4 tl. sanırım. Ben bu maskeleri özellikle yazın kullanmadan önce biraz buzdolabında bekletiyorum, müthiş güzel, ferah ferah oluyor.  




11 - Avon Kaş Kalemi: Başarılı bulduğum bir ürün. En açık renk olan Blonde kullanıyorum. Blogda yazısı mevcut.
12 - Flormar Brow Liner: Yine sevdiğim bir kaş ürünü. Blogda yazısını yazmamışım, başarılı ancak çok çabuk bitiyor oluşundan hiç hoşlanmıyorum.
13 - Guerlain La Petite Robe Noire: Guerlain parfüm numunesi. Çok benlik bir koku değil, sevmedim, kalılığını da başarılı bulmadım.
14 - Revlon Lip Butter: Ayrıntılı yazısı burada. Çok az kaldı. Sevdiğim ve bu kış en sık kullandığım ürün oldu. Verdiği yumuşaklık çok başarılı. Önümüzdeki kış belki bir tane daha edinebilirim.
15 - Deborah Milano Ruj: Gerek yapısı gerek rengi ile çok sevdiğim bir rujdu. Ayrıntılı yazısı için tık tık. Benzer tonlarda rujum olduğu için yakın zamanda almam sanırım.



                     Geçtiğimiz iki ayda benim bitirdiğim ürünler böyleydi. Bakalım önümüzdeki günlerde neler bitecek. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

                     Sevgiler... 

7 yorum:

  1. Sebamed intim wash denemek istediklerim arasında, Oriflame'inkileri kullanıyorum epeydir bir şikayetim yok ama sebamed pek övülüyor :)
    Olay kremlerini hiç denemedim henüz, Loreal X3 kullanıyorum, ama özellikle göz kremi çok övülmüş Olay'in
    Gelsin yeniler o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Uuuu ruj bitmiş, bravo!!!! Renkli kozmetik bitirenleri görünce çok seviniyorum. Yenileri güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, darısı allıkların, bronzerlerin başına....

      Sil
  3. 2 ruj bitirdiğin için saygıyla eğiliyorum :)) Sebamed'i severek kullanıyorum ben de.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ürünler kullanmışsınız benımde aklımda bir kaçı :)

    YanıtlaSil
  5. Loreal in saç bakım yağı favorim, bu arada bloğunu takibe aldım bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil