18 Aralık 2017 Pazartesi

GUESS GIRL PARFÜM

                   Bugün yine sevilen ürün kategorilerinden bir ürün yazısı ile karşınızdayım. Guess Girl parfümü oldukça uzun bir süre önce kızım ile beraber ortak kullanıp bitirdik. Bitti - Gitti yazılarımdan birinde yazmıştım.








                             Guess Girl parfüm adı üzerinde tam bir teen age kokusu, Çiçek karışımı ve lolipopu andıran tatlı ama baymayan kokusu sayesinde genç yaşlar için çok çok ideal. Açık renk ciltler ve hafif tatlı kokuları sevenler de rahatlıkla kullanabilirler. Kalıcılığı benim tenimde oldukça az ama genç ciltlerde biraz daha fazla, az - orta kalıcı diyebiliriz.
                            Şişesi sade, kapağı adı ile uyumlu çok şık olan kokunun bir de lila tonlarında ''Belle '' versiyonu var ki daha kalıcı olduğu söyleniyor ancak ben raflarda denk gelmedim.
                           Guess Girl parfümü Gratis Mağazalarından 45 tl. ( 50 ml. ) ye almıştım. İçerik listesi ve ambalaj üstü bilgileri ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi.






                              Mutlu günler dileğiyle, sevgiler........

2 yorum:

  1. Allahım yalnızca şişesi için bile alabilirim! Genç kız değilim ama şekerli kokuları seviyorum aslında :))) Aklımda olsun Berna'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. 😂ben de değilim ama Doğa 'ya ortak olup sıkıp durdum. Al gitsin şekerim....

    YanıtlaSil