19 Ağustos 2021 Perşembe

NATASHA DENONA MINI BLOOM HIGHLIGHTING BLUSH

                      Merhabalar, uzun zamandır bir allık yazısı yazmıyormuşum. Bugün bayıla bayıla kullandığım bir üründen bahsedeceğim size. Birkaç yıl önce makyaj severlerin hayatına bomba gibi giren Natasha Denona ürünlerini sevmeyen yoktur sanırım. Ben ilk çıktığı zaman abartıldığını düşündüğüm ürünlerden bazılarıyla ilerleyen zamanlarda tanışınca fikrim değişti tabii.  

                      Hırvatistan doğumlu ama Almanya' da büyüyen bir makyaj sanatçısı olan Natasha, büyürken kimyager olan annesinin yanında laboratuvarda çok vakit geçirmiş. Çocukluğunda bale yapan ve dans eden Natasha, kariyerinin ilk basamaklarını yine sahne arkasında bu gösterilerde arkadaşlarına makyaj yaparak çıkmış. 18 yaşında sahne sanatları ve dekor, kostüm hazırlama çalışmaları yapmış. 

10 yıl önce ünlü model Bar Rafaeli' nin ile kişisel makyaj artisiti olarak çalıştıktan sonra adı duyulmaya başlayan Natasha, 2018 yılında ise kendi adını taşıyan markası ile yüksek pigmentli, iyi karışabilen, hem gündelik hem de özel zamanlar için çarpıcı olan paletleri ile renkli kozmetik - makyaj dünyasına girdi. Allure dergisi tarafından da 2018 ve 2019 ' da en başarılı ürünler ve makyaj sanatçısı olarak ödül aldığını da belirtmeden geçmeyeyim. Natasha her yıl düzenlediği makyaj şovu, sosyal medya ve masterclass eğitimlerine devam ediyor. 

Marka ve sanatçı hakkında kısa bilgi verdikten sonra gelelim bu yazının konusu olan harika allığa. 














 

                 Allığımız cilde harika bir görünüm kazandıran çok yönlü bir ürün aslında. Her ne kadar allık olarak geçse de cilt tonunuza göre aydınlatıcı ve pudra olarak da kullanabiliyorsunuz. Mercan - pembe tonu ve altın ışıltıları Nars Orgasm allığı andırıyor. Sürdüğünüz anda yüzünüze, tatilin ilk günü güneşte biraz fazla kalmış gibi, kızarmış, tatlı bir canlılık ve tazelik veriyor. Yapısı çok ince, homojenize bir şekilde güzel dağılıyor, sürdükten sonra parça parça olmuyor. Bu ince yapıya rağmen kalıcılığı güzel ortalama 6 saat tazeliğini koruyor. Yaz mevsiminde ve benim yağlı cildimde bu sürenin sonunda biraz uçmuş olsa da geriye kalan ışıltıları da sizi güzel göstermeye yetecektir. 

               Aşağıdaki fotoğrafta elimin üzerinde rengini görebilirsiniz. Çok net çekmeyi başaramamışım gerçi ama yine de fikir verecektir size.



        

                Ürünün ambalajı da çok güzel. Hem içinin hem de dışının '' bloom '' ibaresi ile uyumlu bir şekilde tasarlanmış olması çok güzel. Somon rengi, pembe akrilik ambalaj harika.  Mıknatıslı kapağı çok güzel kapanıyor, çantada vs. açılmaz. Kapağının içinde aynası mevcut. Bu mini boyun büyüklüğü aşağı yukarı Nars allıklar ile aynı. Gramajı 4 gr. olan allığın güncel fiyatı Sephora Mağazalarında 199 tl. olarak görünüyor. Yaklaşık bir yıl önce ben de aynı fiyata almıştım diye hatırlıyorum. 

              Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi;



  






            Bitirirken markanın ana sayfasına buradan ve bu ürünün uygulama videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. 


            Sevgiler ve mutlu günler dileğiyle....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder