28 Temmuz 2013 Pazar

AVON COSMIC GÖZ KALEMLERİ

                Şu sıralar Avon'un geçen ay yeni çıkardığı cosmic koleksiyonu çok popüler. Durum böyle olunca çok aktif olmayan bir Avon temsilcisi olarak bu kalemlere kayıtsız kalamadım ve sipariş verdim.

           

              Kalemler daha öncede standart Avon kataloglarında benzerleri bulunan glimmerstick gözkalemleri gibi açılıp kapanabilen ambalaja sahip. İnce ucu sayesinde her daim güzel uygulama yapabiliyorsunuz, özellikle kalemtıraşla açma vs. derdini ortadan kaldıran bu asansörlü ambalaj kullanım kolaylığı sağlıyor.




           Kalemlerin yumuşak ve kremsi yapısı şekli tek seferde gözünüzün üzerine uygulama yapmanızda yardımcı. Işıltılı yapıları özellikle göz üzerinde kullanıldığında çok güzel bir görüntü oluşturuyor, yumuşak yapıları nedeniyle özellikle göz içinde akma yapmaya müsayit ayrıca göz içine uygulandığında o güzel ışıltıları belli olmayacaktır.




           Bendeki renkleri; silver eclipse ve blackened night. Silver eclipse içinde gümüş ve mavi ışıltıları bulunan güzel bir koyu mavi iken, blackened night mavi, gümüş ve  çözemediğim birkaç rengin daha bulunduğu bir siyah. İki renkte bence hem gece hem gündüz kullanıma uygun. Temizlenmesi sorunsuz, hem misel solüsyonlar hemde çift fazlı temizleyicilerle kolayca temizleniyor.




         Cosmic koleksiyonu bu kalemlerden başka 3 renk daha göz kalemi, 3 adet göz farı ve birkaç renk ojeden oluşuyor. Serinin diğer ürünlerini incelemek için Avon Türkiye resmi sayfasına buradan ulaşabilir, size en yakın temsilciyi öğrenerek bu ayki katalogdan indirimli olarak 9 tl' ye edinebilirsiniz.


          Sevgiler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder