17 Temmuz 2013 Çarşamba

BENEFIT PRIMPING WITH THE STARS SET

            Tüm dünyada çok popüler olan Benefit ürünlerini oldukça uzun zamandır merak ediyor, merakımı gidermeye ise hangi ürünle başlayacağıma karar veremiyordum. 1984 yılında Jean ve Jane kızkardeşler San Fransisco'da çiftçilikle uğraşırken küçük yaşlarından beri ilgi duydukları kozmetik işine el atmaya karar verirler. Doğal mısır yağını ilave ettikleri ilk ürünlerini eğlenceli ambalajlarla birleştirerek önce bulundukları kasabada sonrasında ise eyalet çapında büyüyerek satarlar. İlerleyen zamanlarda ise Benefit tüm dünyada en popüler kozmetik markaları arasına girer. Fanlarının hem deli gibi koleksiyonunu yaptığı hemde bir o kadar fiyatlı bulduğu ürünler arasında benim favorim ise bir allık sever olarak allıklar ve aydınlatıcılar.
            Benim bugün ki konuğum ise markanın en popüler ürünlerinin mini boylarından oluşan bir set.


           

              Tam boy bir Sun Beam veya High Beam almak isterken standın arkasında duran setleri gördüm ve buna benzer birkaç set içinden özellikle içerisinde çok methedilen They Are Real mascaranın mini boyunun bulunduğu seti seçtim. Bunun gibi birkaç set daha bulunuyor. Set içerisindeki kombinler güzel, genellikle temel ihtiyaca yönelik olarak hazırlanmış. Temel ihtiyaçlar dışında sadece kapatıcı özellikte hazırlanmış setlerde bulunuyor. Set içindeki ürün sayıları 5 - 6 ürün arasında değişebiliyor.


         

               Ürünlerin tamamı karton bir kutu içerisine yerleştirilmiş. Kapağını kaldırdığınızda kocaman bir aynası var  Bu set içerisinde,
                1- Stay Don't Stray ;hem far bazı hem de göz altı kapatıcısı olarak kullanılan baz,
                2- Porefessional ;özellikle gözenek problemini azaltmaya yönelik yüz bazı,
                3- Some Kind A Gorgeous; pudra bitirişli kompakt fondöten,
                4- Benetint; hem yanaklar hemde dudaklarda kullanılabilen allık,
                5- Girl Meets Pearl; aydınlatıcı,
                6- They Are Real Mascara, bulunuyor.
   
              Ürünleri kendi kabında kullanabileceğiniz gibi ürünlerin içinde bulunduğu aplikasyonlu kısmı çıkararakta kullanabilirsiniz.
              Ürünlerin uygulamalarına yönelik bilgileri ise aynalı kapağın sağ ve sol kısmına yerleştirilen sayfalarda bulmak mümkün.
             

                                                Stay Don't Stray ve Porefessional uygulanışı
                                                     Fotoğrafları büyütmek için lütfen tıklayınız.                              
     

                                                Some Kind A Gorgeous ve Benetint uygulanışı


                                                  Girl Meets Pearl ve They Are Real uygulanışı


            Tüm ürünleri denedim az çok bir fikrim oluştu, içlerinde çok sevdiklerim ve sevmediklerim oldu. Bir sonraki yazımda ürünleri ayrıntılı yazılarını yazmaya çalışacağım.
            Markanın ana sayfasına ulaşarak ürünleri ayrıntılı incelemek isterseniz buraya tıklayabilir veya Benefit ürünerine Sephora mağazalarından ulaşabilir, bu seti 99 tl.ye edinebilirsiniz. Ancak tek bir ürünün fiyatının  ortalama 70 tl. civarında olmasına kıyasla tüm ürünleri deneme açısından karlı bir set olabileceğini unutmamak gerek.


              Hepinize bol renkli günler......



2 yorum:

  1. Bence Benefit'in en kullanışlı setini almışsın, tüm gözde ürünlerin birlikte olması çok güzel, güzel günlerde kullanasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Aysel bence de çok kullanışlı bir set daha iyileri ssenin olsun inşallah sevgiler

      Sil