21 Mart 2014 Cuma

BOBBI BROWN ALLIK - 28 NUDE PEACH

               Bobbi Brown bana göre problemsiz ciltler için ten ürünleri olan bir marka ama bu demek değil ki diğer ürünlerini kullanmayacağım. Daha önce de renkli nemlendiricisini bayıla bayıla kullanmıştım mesela. Çok severek kullandığım ürünlerinden biri de markanın her daim çok satanlar listesinde yer alan allıklarından 28 Nude Peach.






               Fotoğraflar arşivimde bulunan eski makinayla çekilmişti. Renk olarak çok hafif güzel bir orta ton diyebilirim. Aşırı uç bir pembe, gül kurusu ya da şeftali tonu değil. Koyu pembe vs. tonlardan kaçınan benim gibiler için kış ve bu geçiş mevsimine çok yakıştırdığım bir renk. Orijinal tanımında '' pale '' yani soluk ifadesi kullanılmış ancak insanı baygın gösteren soluk bir durumu falan yok.  


  

               Daha güzel fotoğraflar ve başka allıklarla kıyaslama fotoğrafları için tık tık. Yapısı çok güzel, tozutma minimum düzeyde buna rağmen sorunsuz fırçaya geliyor. Mat bitirişli olmasına rağmen içinde kendiliğinden güzel, hafif ışıltıları var ve işte bu durum rengi soluk yapmıyor. Yoğun bir renk isterseniz üst üste uygulayabilirsiniz. Kalıcılığı güzel 4 - 5 saat sonra bir miktar hafifliyor.  




               Standart, sade Bobbi Brown ambalajında herhangi bir ayna, fırça vs. bulunmuyor. Miktarı 3,7 gr. ve sanıyorum fiyatı 75 tl. civarında. Bobbi Brown ana sayfasında gezinerek ürünleri ayrıntılı incelemek için tık tık ve devam eden çekilişim için tık tık.


               Yeni yazılarda görüşmek üzere, sevgiler........

2 yorum:

  1. Ne kadar hoşmuş rengi. Malesef yaşadığım şehirde bazı markalara ulaşmamız imkansız. Bobbi Brown'da bunlardan biri.. Sanırım Sephora'larda satılıyor değil mi?

    Güle güle kullan, rengini çok sevdim gerçekten..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim sevgili Kybele, Sephora Mağazalarında değil Boyner bazı YKM ve kendi mağazalarında satılıyor. Boyner online den denk getirebilirsin belki, sevgiler.

    YanıtlaSil