23 Eylül 2014 Salı

SHISEIDO KREM GÖZ FARI - OR 313 SUNSHOWER

                Krem göz farları ile hiiiç aram yok ama uzun süredir deneme isteğime de makyaj sever bünyem karşı koyamıyor. Piyasada çok çeşitli markaların çok güzel renkli ürünleri var, özellikle denemek istediğim farklı ürünler varken kısmet bu üründen yana oldu ki iyi ki de olmuş, çünkü kullandıkça sevdiğim, sevdikçe bayıldığım yapısı, dokusu harika bir ürün kendisi.




               Orijinal adı shimmering cream eye color olarak geçiyor. Ürünün en cazip yanlarından biri göz kapağı üzerinde saatlerce bozulmadan durması ki markanın orijinal sayfasında bu sürenin 16 saat olduğu belirtilmiş. Yaz mevsiminden beri kullanıyorum, fotoğrafları aldığım zaman çekmiştim, şu an ortasında güzel bir çukur var. 16 saat gözümde durmadı ancak tatilde Antalya sıcağında ve benim yağlı göz kapaklarımda baz ile 10 saat, bazsız 6 - 8 saat kıpırdamadı.
              Ürünün yapısı, dokusu kadife gibi, pürüzsüz, yumuşak, sürerken dağılımı kolay, tek başına olduğu gibi aynı cins olsun olmasın diğer ürünlerle uyum sağlaması güzel, sürdükten sonra kuru kuru durmuyor. Ayrıca baz gibi kullanınca da güzel sonuç veriyor. Hem parmakla hem de yassı bir göz fırçası ile rahat uygulama yapılıyor. Bendeki renk OR 313 - Sunshower.


     



                Renk olarak içinde tam kıvamında ışıltıları bulunan güzel bir somon - ten rengi. Seride çoooook daha güzel renkleri var, hayran kalmama rağmen çok renkli makyaj yapmadığım için cesaret edemedim, tercihimi yaz - kış kullanabileceğim bu renkten yana kullandım. Ayrıca insanın gözlerini yorgunken bile çok canlı ve taze gösteren ışıltılı bir renk. Göz kapağı çukurunuz kendinden çökükse de crease bölgesine koyu gölgeler yapmak yerine bu tür aydınlık renklere yönelebilirsiniz. Aşağıda farklı ışıklarda çekilmiş birkaç fotoğrafı görebilirsiniz.










                 Ürünün ambalajı güzel, küçük bir akrilik kavanozdan oluşuyor, çevirmeli kapak sıkı tutuyor, makyaj çantasında taşımaya uygun, bir de zaman içerisinde bazı krem ürünler gibi kurumazsa tam  not alacak. Bu ürünün koyu renkleri, sevenler için eyeliner ve hatta en açık rengi krem aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir bence. Karton ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesi aşağıdaki gibi.








                    Ürünün tek olumsuz yanı 90 tl. civarındaki fiyatı ancak, tek bir tane krem farım olsun adam akıllı olsun, uzun süre kullanayım diyorsanız fiyatının hakkını verecektir. Renk için birkaç Shiseido standı dolaştım, her mağazada bulunmuyor. Ürünü daha ayrıntılı incelemek ve markanın ana sayfasına ulaşmak için tık tık .
                    Sağlıklı ve aydınlık günler dileğiyle....... 

7 yorum:

  1. Shiseidonun fondötenini cok merak ediyordum ben ama ateş pahası valla. Elimi dokunduramadım :) Bu farın rengi çok hoş. Güle güle kullanınız efenim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle bende ysl yeni fondoteni merak ediyorum, high end urunlerde ne yazik ki fiyatlar boyle, tesekkur ederim, daha guzelleri senin olsun hayatim.

      Sil
  2. Ben de yeni çıkan cilt bakım ürünü, Ultimate yi merak ediyorum ama biraz fiyatı yüksek :(

    YanıtlaSil
  3. Lancome dream tone yalan cikti, shiseido ultimune umarim oyle degildir, fiyati maalesef oyle, cilt bakiminda devrim olarak nitelendiriliyor, bakalim gorecegiz, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan tatlim :) krem farlarla aram yok hic, ne denediysem begenmemistim ama sanirim bir kere dedigin gibi bir pahali bir marka alacaksin rahat edeceksin :)

    YanıtlaSil
  5. Her markanin farlarini deneyen biri ve koleksiyon duzeyinde alan biri olarak, shiseido farlarinin yapisi ve kaliciligi muhtesem bence.

    YanıtlaSil