21 Ekim 2015 Çarşamba

NIVEA HASSAS YÜZ TEMİZLEME KREMİ

                       Geçtiğimiz kış bir ara cildim çok kuruyup, geridiğinde aldığım bir ürünü bugün yazmak istiyorum size. Nivea Aqua Effect serisinden hassas cilt temizleme kremi. Krem diyor ama köpük gibi harika yumuşaklığı olan bir temizleme ürünü.




                    Ürün, adı üzerinde hassas ciltlere yönelik bir ürün ancak ben kuru - çok kuru ve + 40 yaş ciltlerin de seveceğini düşünüyorum. Günlük temizleyici olarak kullanabilirsiniz. İçerisinde oldukça seyrek pembe renkte peeling tanecikleri de var. Ancak çok seyrek olduğu için bol tanecikli, arındırıcı bir jel gibi aşındırmıyor. Bu noktada yağlı, genç bir cilde sahipseniz ürünü beğenmezsiniz.




                     Ürünün yapısı oldukça yumuşak, kıvamı bir temizleme sütü gibi. Kokusu klasik Nivea krem kokusunda. Ben cildimin isteğine göre ara ara kullanıyorum, içeriğindeki badem yağı özleri sayesinde kullandıktan sonra güzel bir yumuşaklık oluyor. Ürünü nemli cilde kullandıktan sonra bol su ile duruluyorum.
                     Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. İçerik listesi ne yazık ki çok güzel değil.






                 Ürün miktarı 150 ml. ve fiyatı yaklaşık 10 tl.


                 Sevgiler ve mutlu günler. 

1 yorum:

  1. nivea'nın bu pembe serisini güzel diye duymuştum ama denemedim...

    YanıtlaSil