14 Ekim 2015 Çarşamba

YVES ROCHER GÖZ MAKYAJ FIRÇALARI

                 Ne zamandır bir fırça yazısı yazmamıştım. Bugün yine uzun bir süre önce aldığım ve oldukça beğendiğim, iyi iş çıkaran 3 adet fırçadan bahsedeceğim size.  Yves Rocher bir süre önce fırça serisini yeniledi, şu an bu fırçaların aynısı bulunmuyor. Yerine yeni versiyonları geldi. Şimdi fırçalarımıza bakalım;








                  Fırçalar doğal kıllardan oluşuyor midilli diye hatırımda kalmışlar. Ancak yeniler midilli ve keçi olarak belirtilmiş. Boyları 14 - 15 cm. arasında değişiyor. Siyaha yakın koyu patlıcan moru, ahşap saplara sahipler. Kıl boyları 1 ile 2 cm. arasında değişiyor. Parlak gümüş rengi ferruleye sahipler. Şu ana kadar yıkamada ve kullanma esnasında kıl dökme problemi yaşatmadılar bana.
                Fırçalardan ilki ( soldan sağa ), bir dağıtma fırçası. Dağıtma - karıştırma işini oldukça güzel yapıyor. Eğer büyük göz kapaklarınız varsa tek başına açık renk farları sürmek için de kullanabilirsiniz tabii,






                   Oldukça beğendiğim bu fırçanın tek kritik noktası kullandıkça yayılmaya müsait kıl yapısı. Yıkarken  - kuruturken özellikle dikkat etmek lazım.
                   İkinci fırça ise ister açık düz renk isterseniz de koyu renkleri için sürebileceğiniz bir fırça. İçlerinde çok beğenmediğim fırça daha doğrusu kötü olmayan ama iyi de olmayan ortalama bir fırça diyeyim ( Ancak tabii fırçaların 3' ü de benim şurada yazdığım fırçalardan çok daha iyiler ).






                     Son fırça ise kalem fırça diye adlandırılan ve dumanlı makyaj veya göz makyajınıza noktasal gölge katabileceğiniz bir fırça. Benim içlerinde en sevdiklerim 1 ve 3 numaralı fırçalar.






                          Yves Rocher göz makyaj fırçaları bence piyasadaki başarılı fırçalardan,  benim için eksi yanlarından bir tanesi de yalnız boylarının kısa oluşu yalnız, belirtmeden geçmeyeyim. Onun dışında fiyat - performans açısından değerlendirdiğimde oldukça iyi iş çıkartıyorlar. YR göz makyaj fırçalarının adet fiyatları 25 tl. civarında sanıyorum. Ben bir indirimde her birini 10 tl. gibi bir fiyata almıştım.
                          Eğer siz de YR fırçalalra bir şans vermek isterseniz YR Mağazalarını veya online sitesini ziyaret edebilir, indirim zamanları çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz.

                        Sevgiler......

1 yorum:

  1. bende yüz fırçası var iki tane sanırım ikisini de severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil