10 Kasım 2015 Salı

NEUTROGENA VISIBLY CLEAN OIL - FREE MOISTURISER

                     Merhabalar yine bir mola yine seyrek yazılar, günlük hayatıma yeni rutinler eklemeye çalışırken blogu biraz ihmal etmiş olabilirim ancak yeni rutinime iyice alıştığımda daha sık yazıyor olacağım sanırım. Gelelim lafı çok uzatmadan bugünün yazısına, Neutrogena yağsız yüz nemlendiricisi.






                Bu nemlendirici benim yazın karma - yağlı olabilen cildim için denediğim bir üründü. Tesadüf eseri aldım tabii ancak yaz boyunca çok memnun kaldım. Yaz boyunca diyorum çünkü mevsim artık kışa döndü ve eğer benim gibi 40 yaş üstü, normal - karma cilt tipine sahipseniz ürünün nemlendirme özelliği kış mevsiminde yeterli gelmeyecektir. Daha genç yaşlar ve karma - yağlı ciltler ise her mevsim memnun kalır sanırım.
                Ürün 50 ml. lik yassı, kendine özgü bir tüp ambalajda geliyor. Çevirmeli kapağı kilitleniyor ve göz kremlerindeki gibi kontrollü akış sağlayan ince ucu bulunuyor. Ürünün kendine ait, hafif güzel bir kokusu var. Kıvamı orta, sürümü kolay, sonrasında herhangi bir kusma vs. yapmıyor ve cilt tarafından güzel emiliyor. Ürün güneş koruması içermediği için akşam kullanım için de uygun. Yalnız bu tip ürünleri göz çevresine getirmemeye dikkat etmek gerekiyor aksi takdirde göz çevresi kuruyacaktır. Kullandığım süre içerisinde herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmadı.


 

                Ürün hakkındaki ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. Ambalaj üstü bilgilerinde cilt tonu farkını ortadan kaldıracağı belirtilmiş ancak bu konu ile ilgili bir gözlemim olmadı.






               Ürün fiyatı ise yaklaşık olarak 15 tl. ben bir indirimden 10 tl. ye edinmiştim. Uygun fiyatlı ürün arayışındaysanız ve cilt tipinize uygunsa belki edinmek isteyebilirsiniz.

               Sevgiler.......

1 yorum:

  1. bunun pembe greyfurtlu olanını kullanıyorum çok memnunum..

    YanıtlaSil