6 Eylül 2016 Salı

LOREAL ELSEVE KOMPLE ONARICI 2' Lİ BAKIM İKSİRİ - YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN

                   Eylül ayının ilk ürün yazısı ile merhabalar. Bugünün konuğu bir saç bakım ürünü. Hemen belirteyim yaz başında edinmiştim bu ürünü ve edindiğim günden beri çok çok sevdim. Loreal Elseve Komple Onarıcı Ekspres Bakım Spreyi yıpranmış saçları onarmak için geliştirilmiş bir ürün.



 
                  Benim kıvırcık ve ince - orta telli saçlarım var. Ancak artık yaş itibariyle bozulan saç yapısı ve geçmiş dönemlerde sürekli ısıl işlem ile bozulan, karakteristik olmayan dalgalara sahip. Üzerine bir de düzenli dip boya eklenince dolayısıyla biraz daha bakım istiyor ve duş sonrası illa ki bir bakım ürünü istiyor.
                 Bu üründen önce kırık önleme ve saç bakımı amaçlı pek çok ürün kullandım, bu ürünlerin bir kısmı yağ bazlı ( John Frieda ve Loreal ), bir kısmı da su bazlı ( Giovanni ) ürünlerdi, bu ürünlerin hemen hemen hepsinden de memnun kaldım ancak sırf yağ bazlı ürünler bir süre sonra hali hazırda yağlanmaya meyilli olan saç derimin dengesini bozmaya başlarken, su bazlı ürünlerin de koruması - nemlendirmesi yeterli gelmiyordu.
                Elseve komple onarıcı 2' li bakım iksiri çift fazlı bir ürün ancak yağ + su emülsiyon gibi bir yapısı yok. Elinize, saçınıza sıktığınızda kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor, saçı yağlandırmıyor, ağırlaştırmıyor. Ben üzerinde yazdığı gibi nemi alınmış saça çalkalayarak uyguluyorum. Benim uzun saçlarım için 10 pompa ürün yeterli geliyor.
               Etkilerine gelirsem, kullandığım günden beri saçlarıma güzel bir esneklik kazandırdı, kolay tarama sağladı. Belki saç uçlarımda çok kötü çatal uçlu kırıklarım olmadığı için başarılı bir şekilde onardı diyemem ama yeni kırıklarımın olmadığı da bir gerçek. Üstelik de haftada 1 kez fırçalı fön uygulamama rağmen.
               Sonuç olarak uzun bir süredir en memnun kaldığım saç ürünü oldu kendisi. Serinin başka ürünleri de var. Hatta ben en kısa zamanda maskesini edinmeyi düşünüyorum.




                  Ürünün miktarı 200 ml. ve fiyatı 12 - 15 tl. arasında değişiyor. Kozmetik marketlerin indirimlerini takip ederek çok daha uygun fiyatlara edinebilirsiniz.  


                 Sevgiler......

9 yorum:

  1. Yaa, ben buna hep bakıp duruyordum; elimdeki sıvı saç kremi bitince bir şans vereyim çünkü saç yapımız neredeyse aynıymış! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En uyuz saç tipi sanırım ben çoğunlukla hiç memnun değilim saçlarımdan....

      Sil
  2. Saçlarıma taktığım için buna da bakmam lazım bu ara cok fazla şey alasım var :)

    YanıtlaSil
  3. bunu kullanmak bir türlü nasip olmadı :) bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogun çok güzelmiş canım, hayırlı olsun, sevgiler....

      Sil
  4. Merhaba...
    Ben arginine direnç, pembe renkli olanını kullandım bunun ve hiç memnun kalmadım. Keşke bu çeşidini alsaymışım. Elimdeki ürünler bitince aklımda olsun. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arginine direnç sanırım dökülme için. Her saç tipi farklı tepkiler verebiliyor. Umarım kullandığında memnun kalırsın canım sevgiler....

      Sil
  5. Çok fazla ürün denedim ama aralarında en çok beğendim bu oldu eve stoklamayı düşünüyorum...🤣tek kelime ile harika diyebilirim.

    YanıtlaSil