23 Eylül 2016 Cuma

YVES ROCHER MUGUET EN FLEURS EDT - MÜGE ÇİÇEĞİ FERAHLIĞI

                     Haftaya çok sevdiğim bir koku ile başlamışken o zaman hafta sonuna da oldukça güzel bir koku ile devam edelim.  Yves Rocher benim kokuları - parfümleri ile çok ilgilendiğim bir marka değil açıkçası. Evet blogda başka ürün yazıları mevcut ama daha önce hiç kokularını kullanmamıştım.






                      Yves Rocher mağazasına girdiğim tesadüf bir günde, tester koklayınca çok beğendiğim taze, ferah, saf bir koku ile karşılastım. Markanın bu serisi EDT olduğu için çok hafif ve sanırım diğer kokularına göre daha az kalıcı. Markanın kokularıyla tanışmak, benim gibi bir yerden başlamak istiyorsanız iyi bir seçenek.
                    Müge çiçeği diğer adı da İnci çiçeğiydi galiba çok ferah, insanın içine iyi, olumlu duygular dolduran bir akord bence. Bu parfüm de bence her tene yakışacak bir yaz kokusu. Açık renk ciltlerde daha kalıcı. Gün içerisinde sık tazalenmek istiyor. Gece ya da özel zamanlar için değil ama günlük kullanım için oldukça ideal bir koku.






                   Şişe tasarımı seriye uygun olarak sade ve güzel. Çantada taşımak için uygun. Kapak sorunu yok, sıkı sıkı oturuyor ( yani ben bu kapak sorunsalına biraz takıntılıyım biliyorum ama bence bir parfüm ya da şişesi ne kadar güzel olursa olsun kapak sıkıntılı ya da şişe tasarımı ile uyumsuz olunca parfümü kullanmak, taşımak eziyet olabiliyor ).
                   Markanın bu seride 4 kokusu yer alıyor, ben müge çiçeğini denerken kiraz çiçeğini de çok beğenmiştim. Bir indirimde denk getirip onu da edinmek istiyorum.
                  Bu serideki kokular 100 ml. ve normal fiyatları 79 tl., ben indirimde 55 tl. ye edinmiştim.



 
                  Yukarıda da ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi yer almakta.


                  Sevgiler ve mutlu hafta sonları......


8 yorum:

  1. Ben de Yves rocher'ın kokularını çok seviyorum. Evidence'ı mutlaka koklamalısın. Beni aşırı mutlu eden bir kokusu var. ayrıca kalıcılık konusunda ben de senin gibi düşünüyorum mesela yaseminli kokusuna aşık olmama rağmen, 1-2 saat içinde üstümden uçup gidiyor. hatta bunu satış görevlisine söylediğimde, belki sizin teninizde böyledir demişti. Demek ki tek bende böyle değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gün pek çok koku denedim ama hiç biri aklımda değil bir daha ki sefere hem Evidence yi hem de diğer kokuları ayrıntılı deneyeceğim.

      Sil
  2. Cidden cok haklisin, madem bir ürün yapiyorsunuz her birseyini düsünün iyi yapin insanlarda seve seve kullansin degilmi :) Yinede güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım bence her ayrıntısıyla doğru düşünülmüş işlevsel ürünler başarılı oluyor zaten. Çok teşekkürler.....

      Sil
  3. Bu parfüm annemde de var ve ben de çoook seviyorum! Fakat benim bu ara kullandığım favori YR parfümüm Monoi :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. çok merak ettim bu kokuyu,içinde sevdiğim notalar var :) Parfüm şişesinin tasarımı da sağlamlığı da çok önemli gerçekten. Bende Yves Rocher Monoiparfüm var ve onun da kapak kısmı çok sğlam, sanırım buna öncelik vermeyi önemsemişler.
    Güle Güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Bu serinin yeşil çaylısını kullandım bu yaz. Fakat yarım saatte benden uçup gitti. Evidence de çok güzel ve son aldığım Tahiti parfümü de bir koklamanızı tavsiye ederim. Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Yves Rocher kokularını severim bende.Evidence favorim.Doğum günü indirimiyle yeni Amber kokusunu alacaktım ama nasılsa kaçırdım :/

    YanıtlaSil