31 Ekim 2016 Pazartesi

BİTTİ-GİTTİ # 21 (EYLÜL-EKİM 2016)

                  Bir bitenler yazısından daha merhaba, yeni hafta, yeni gün ve yarın yeni ay. Günlerinizin güzel geçmesi dileğiyle geçtiğimiz 2 ayın biten ve giden ürünlerine başlayayım. Bu 2 ay çok fazla ürün bitmedi aslında. Geçtiğimiz bitenler yazısında ne var ne yok topladığım için az ürün bitirdim. Neredeyse hepsi de zorunlu ürünler sayılır sanırım. Renkli kozmetik hiç yok diyebilirim.
                  Yeni ev, yeni düzen ancak alıştım ve makyaj yapmaya ancak başladım diyebilirim. Önümüzdeki aylarda renkli kozmetik bitirebilmek dileğiyle.....




1 - Yves Rocher Müge Çiçeği: Çok sevdiğim bir koku oldu. İndirimde falan denk gelirsem tekrar alırım.
2 - Nivea Deodorant: Yine sevdiğim, iyi koruyan deodorantlardan biri. Yaz için özellikle koyu mavi olan ve bu güzel koruma sağlıyor. Kışın kol altlarını biraz kurutup kaşıntı yapabiliyor. Kış için açık mavi ve pembe olanlar daha iyi diyebilirim.




3 - Avon Yoğurt ve Böğürtlenli Body Peeling: Elimde son kalan Avon ürünlerinden. Fena değil ama ben kremsi değil de daha jel formlu ürünleri seviyorum sanırım. Kokusu güzel, tanecikleri iri, performansı orta.
4 - Yves Rocher Vaniya Duş Jeli: Yukarıdaki parfümü alırken yanındaki kampanyalı hediyesiydi. Daha önce bu duş jelinin büyük boyunu da kullanmıştım. Kokusu güzel ama ben çok sevmedim ve pek kalıcı değil.




5 - Skindinavia Makyaj Sabitleyici: Bittiği için ağlamak istediğim bir ürün daha. Tek kelimeyle harika ve son kalan damlalarını bile kullandım herhalde. Bulmak çok zor artık. Denk gelirseniz kaçırmayın derim.Tabii ki üretim ve son kullanma tarihlerine dikkat ederek. Bunun yerine sanırım yaza doğru Urban Decay alacağım. Kullanıcı yorumları ve forumlar Skindinavia ya en yakın ürünün UD olduğunu söylüyor. Bakalım deneyip göreceğiz.
6 - Loreal Nemlendirici: Yazısı yakında gelecek. Bu ürünün normal versiyonunu kullanmıştım. Sonra hafif förmüllü olanı çıktı ve denediğimde bayıldım. 2. kavanozu açtım bile.
7 - Han Bang Maske: Bir tane daha. Narlı olan. Güzel fena değil, diğerlerinden farklı bir durumu yok.  Tek kullanımlık maske sonuçta. Kışın tam yumuşaklık ve esneklik için krem, tüp formda ürünler kulanmak lazım.      




8 - Flormar Lip Balm: EOS benzeri ambalajı ile oldukça ilgi çekici doğrusu. Ben geçen kış kızıma almıştım, o kullanmayınca ben kullanayım dedim. Çok bereketli bir ürün, bitmek bilmedi. Ancak üstü düzlendi. Mavi olan orman meyveli, çok seviyorum kokusunu, yumuşatması da iyi, beğendim. Tekrar alır mıyım bilmiyorum? Bir bitsin bakalım o zaman bakarız. Benim zaten öyle lip balm hastalığım yok. Kışın 2 tane olur; 1' i evde, diğeri de çantamda.
9 - Real Techniques Makyaj Süngeri: İyice yıprandı artık, atacağım diye de yıkamadım. Çöpe gidecek ürünlerden. Sanırım bir daha almam, Yves Rocher ve  H&M çok daha iyi.
10 - Maybelline Kaş Kalemi: Çok yakında yazmıştım yazısını, Sevmedim, anlaşamadık. Bence piyasada aynı fiyata çok daha iyi kaş kalemleri var. Bir daha almam, başka ürünler denemek istiyorum.
11 - H&M Kaş Kalemi: İşte söylediğim başarılı ürünlerden biri. Özel olarak yazısını yazmadım ama yazsam olurmuş. Çok beğendim. Benim kullandığım en açık rengi, çok yumuşak, rengini güzel veriyor, üstünden Essence veya H&M kaş jeli ile sabitleyince dayanıklılığı güzel, akma yapmıyor. Fiyatı uygun 9.90 tl. idi. H&M kasa sırasını bir gün boş bulursam denk geldiğimde alırım.


                    Bir sonraki bitti - gitti ürün yazılarında görüşmek üzere.

                   Sevgiler.......

7 yorum:

  1. Şu Skindinavia'yı çok merak ediyorum; bakalım ne zaman deneme şansı bulacağım? Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Skindinavia bulursan bir yerlerde bana da haber ver canim zira hiç bir yerde buinmiyor artık. ....

      Sil
  2. o skindinavia gratis'de satılırken alıp stok yapmadığıma çok pişmanım :-((

    YanıtlaSil
  3. Flormarın o lipbalmlarını çok sevmiştim, ancak artık üretmiyorlar.
    Darısı yenilerinin başına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok Flormar kurcalamiyorum nadiren giriyorum. Bilmiyordum satıştan kalktığını yazık olmuş bence başarılı bir üründü.

      Sil
  4. Hiç duymamıştım o makyaj sabitleyici ürünü çok merak ettim

    YanıtlaSil