20 Aralık 2016 Salı

AVENE COLD CREAM STICK DUDAK KREMİ

                     Yeniden merhabalar, daha önce de birkaç kez bahsetmiştim benim dudaklarım öyle çok fazla kurumaz, çatlama vs. problemim olmaz bu yüzdendir ki yılın kış mevsimine denk gelen zamanında bir tane dudak bakımı - koruması için ürün edinmem yeterli geliyor.


 



                 Ürün, kurumuş ve çatlamış, dokusu bozulmuş, problemli dudakları yoğun yapısı ile düzelterek normale çeviriyor. Yoğun etkisi uzun süre kalıcı. Orijinal sayfasındaki ürün içerik bilgisinde içeriğinde E ve F Vitamnileri bulunduğu belirtilmiş.
               İlk kullanmaya başladığımda kendine has yoğun kokusunu biraz ağır bulmuştum sonrasında çok kalıcı olmadığı için alıştım. Ürünün yumuşatma etkisini gerçekten çok seviyorum. Benim Bodysol S.O.S den sonra en sevdiğim ürün oldu. Ne yazık ki Bodysol S.O.S artık piyasada bulunmuyor.
              Avene Lip Balm, kendinden hafif sedefli gibi güzel de bir renge sahip. Ancak öyle ışıl ışıl oraya buraya bulaşan bir ışıltı falan değil.




                  Günün her saati ve uygulamaya uygun bir ürün ama ben özellikle yapısı ve uzun süren nemlendirme etkisi nedeniyle özellikle çantamda taşımayı çok seviyorum. Ambalajı standart lipstick şeklinde. Belki biraz daha sağlam bir ambalaj olabilirdi. Ağız kısmı biraz gevşeme yapabiliyor. Çok emin olmamakla birlikte ürünün sanırım bir de tüp ve dolayısıyla sıvı versiyonu var. Kavanoz ve tüp ambalajlar bana çok kullanışlı gelmediği için genelde stick ürünler tercih ediyorum.
                 Ürün miktarı 4 ml. ve fiyatı 20 tl. civarında.


                Yeni ürün yazılarında görüşmek üzere. Sevgiler......

4 yorum:

  1. Teşekkürler hemen bakıyım :)

    YanıtlaSil
  2. bunu denemek istiyorum ama elimde bir kaç tane nivea var ancak seneye biter o zaman artık ..

    YanıtlaSil
  3. Mat rujları kullanmaya başladım başlayalı dudaklarımdaki kuruma iyice arttı.Çeşitli balmlar kullanıyorum ama Avene'i hiç denememiştim.Aklımda olsun ;)

    YanıtlaSil
  4. Sedefli gibi olan lip balmları çok sevmesem de performansını merak ettim :) Aklımda olsun, öperim!

    YanıtlaSil