21 Ağustos 2017 Pazartesi

ESTEE LAUDER SIGNATURE LIPSTICK

                  Merhabalar yine ruj yine ruj. Sanırım kozmetik severlerin en çok satın aldığı ürünlerin başında ruj geliyor. Bugun burada yine çok sevdiğim ve ilkbahar, yaz aylarına çoook yakıştırdığım bir rujum var.






                     Markanın en beğenilen serilerinden biri olan Signature serisi; orta kapatıcılıkta, saten yapılı, renk durumuna bağlı olarak genelde parlak bitişli, rujlardan oluşuyor. Sürümü çok güzel, kremsi yapısı ağırlık yapmıyor. Yeme içme sonrası tazeleme gerektirse de ben kalıcılığını pek çok ruja göre başarılı buluyorum.
                    Bendeki rengi 33 numara Apricot Sun, tam bir mercan, nar çiçeği gibi duran, kendi dudak renginize göre de farklılık gösteren, canlı bir renk. Aslında benim için fazla parlak bir renk ama işte insanın canı bazen böyle renkler de sürmek istiyor.
                    Ambalajı çok şık sarı, altın metal, haliyle biraz ağır ama metal ambalajların ürüne ekstra güzellik kattığı da bir gerçek. Kapağı güzel oturuyor - kapanıyor. Çantada vs. açılma yapmıyor.


 



                        Yukarıdaki fotoğraflarda elimin üzerinde ve dudağımdaki görüntüsünü görüyorsunuz. Dudağımın olduğu fotoğrafta biraz pürüzlü çıkmasının nedeni, fotoğrafları kışın çekmiş olmam ve dudaklarımdaki kuruluk yoksa asla öyle bir yapısı yok ve kötü bir görüntü vermiyor.
                       Estee Lauder Signature serisi rujlar 3,8 gr. 90 tl. civarında fiyata sahipler.

                       Sevgiler ve mutlu günler dileğiyle.....


1 yorum:

  1. Renk ve yapı çok güzelmiş gerçekten! Güle güle kullan :) Çoks evgiler!

    YanıtlaSil