25 Ağustos 2017 Cuma

NIVEA Q10 PLUS KIRIŞIK KARŞITI YENİLEYİCİ İNCİ TANELERİ

              Merhabalar, bir süre önce alnımdaki derin çizgilerim için, biraz geç kalmış olsam da daha profesyonel ve hedefe yönelik, nokta atışı bir ürün arayışı içerisine girdim ve bir yerden başlamak lazım diyip, hazır indirmde de yakalamışken markanın bu ürününe bir şans vermek istedim.








                          Ürün cildimizde bulunan ve zaman içerisinde azalan Q10 seviyesini artırarak, kırışık görünümünü azaltmaya ve böylece daha canlı, daha esnek bir cilt elde etmeyi hedefliyor. Ürünün yapısı oldukça ilginç, sarı renkte, minik toplardan oluşan serum, pompadan çıkarken birleşiyor ancak yüzünüze sürerken tam homojenize olmuyor ve o daireleri sanki çok minik taneli bir peeling kullanıyormuşçasına hissediyorsunuz. Kullandıktan birkaç saniye sonra o his kayboluyor. Ben cildimin ürünü daha iyi alması için önce iki elimde biraz ısıtarak yüzüme öyle uyguladım ve daha güzel bir sonuç aldım. Ancak kırışıklık konusundaki vaatlerini çok hissedemediğimi belirtmeliyim. Bu belki benim alın çizgilerimin derinliğinden kaynaklanıyor. Zaten dışarıdan uygulanan bir ürünle mucize beklemek yanlış olur. Belki sabır ile aynı üründen birkaç tane bitirmek etkilerini daha iyi gözlemlemeye ya da en azından çizgileri yumuşatmaya yardımcı olabilir.


 



                     Ambalaj üzeri hem Türkçe hem de orijinal ürün bilgileri ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. Ben her ikisini de meraklıları için ekledim.







                   Ürün miktarı 40 ml. ve 50 tl civarında bir fiyata sahip. İndirimleri takip ederek % 50 oranında ucuz bir fiyata sahip olabilirsiniz.

                   Sevgiler....

1 yorum:

  1. Bence bu tarz ürünler olanı gidermektense yenilerinin oluşmasını engellemek için daha etkili oluyor. Çünkü estetik müdahale yapıldığında bile tekrarı gerekiyor. O yüzden, yalnızca dıştan destekle çizgi-çubuk işi çok zor :/ Ama bu ürün aklımda olsun; bana da lazım zira :) Öptüm çok!

    YanıtlaSil