2 Ekim 2017 Pazartesi

LOREAL BOTANICALS FRESH CARE SAÇ MASKESİ

              Loreal Botanicals saç bakım serisi yakın zamanda ülkemize geldi, kozmetik market raflarında gördüğümden beri serileri merak ediyordum. Bir süre önce yeni bir saç maskesi denemek istediğimde ise kuru saçlar için olan aspir yağı formüllü olanı seçtim.





                   Ürünümüz, standart bir saç maskesi aslında, yapısı yoğun, şampuan, saç kremi,maske şeklinde uygulayıp durulama kısmına geçerek kullandım. Bazen saç kremi kısmını atladığım da oldu. Ben bu ürünü aldığımda saçlarım neredeyse belime yakın bir uzunluktaydı ve uç kısımlarında bir miktar yıpranmalar olduğu için ilk zamanlar oldukça sık, haftada 2 - 3 kez kullandım. Ürünün kokusu mentollü gibi, Aspir içeriği ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Serinin diğer ürünleri ve diğer serinin kokusu hakkında bir fikrim yok.




                  Ürünün saçlarımdan kolay durulanmasını çok sevdim. Bazı saç maskleri saçtan kolay akmıyor ve sonrasında saçı çok ağırlaştırıyor, çabuk yağlandırıyor. Herhangi bir alerjik reaksiyon, kaşıntı, kızarıklık vs. yaşamadım ki ürün pek çok ürüne göre TEMİZ İÇERİKLİ. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bu tür temiz içerikli olmayan ürünler seboreik dermatit gibi saç ve saçlı deri problemlerini tetikliyor.
                 Maskeyi kullandıktan bir süre sonra saçlarım oldukça düzeldi, uç bölgelerdeki kuruma ve çatallaşma problemim azaldı, kolay taranmaya başladı. Plastik ambalaj standart kavanoz şeklinde.
Ürün miktarı 200 ml. ve fiyatı 35 tl. civarında. Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi aşağıdaki fotoğrafta;




                    Ben yakın zamanda uzun olan saçlarımı ani bir kararla kulak hizasında kestirdim. Bu yüzden bu aralar haftada 1 kez uyguluyorum. Bittiği zaman indirimleri kollayıp belki yeniden alabilirim.

                   Sevgiler.........

4 yorum:

  1. Gördüğüm kadarıyla içeriği cidden baya iyiymiş. Elimdeki maskeler bittiğinde aklımda olsun.
    Güle güle kullan, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bunun yağlı saçlar için olanını alabilirim aslında ama bakalım..

    YanıtlaSil
  3. Berna'cım, bir arkadaşım daha bu maskeden çok memnun olduğunu söylemişti. Benim de saç uçlarım oldukça yıpranmış halde ve ne yapsam toparlayamıyorum (ki yeni de kestirdim ama hep kuru hep kuru). Elimde biir sürü saç maskesi olduğundan kıyıp yeni bir şey de alamıyorum ama bu kesinlikle aklımda olsun. Kocaman sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Bu serinin banyo sonrası durulanmayan kremini kullanıyorum ve çok memnunum, onun da içeriği gayet güzel. Kokusunu yaz aylarında banyo sonrası oldukça ferahlatıcı bulduğumdan çok sevdim. İlk indirimde bu maskeyi de alacağım, temiz içerikli bir maskenin saçıma etkisi ne olacak merak ediyorum. :)
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil