16 Ekim 2017 Pazartesi

YVES ROCHER AÇILI KONTUR FIRÇASI

                     Merhabalar, bugün yine bir fırça yazısı ile karşınızdayım. Alalı epey zaman oldu, aldığımdan beri de severek kullanıyorum.






                        Fırçamız 13 cm. boyunda, ferrulesi gümüş rengi parlak metal, sapı akrilik koyu mor. Kıl boyu 1,5 - 2 cm. arası. Hafif bir açısı var ve benim en sevdiğim türden, çünkü biliyorsunuz açı fazla olunca fırçanın kılları çok yamuluyor, performansı bozuluyor. Tombul ve yoğun bir kıl yapısına sahip. Çapı 5 cm.




                     Sapı kısa olmasına rağmen tutumu rahat, ele güzel oturuyor, kılları sentetik ama bir o kadar da yumuşak, kolay temizleniyor.
                     Ben bu fırçayı çoğunlukla krem kontur ürünleri yaymak için kullanıyorum ama açısı sayesinde yüze de güzel oturduğu için birkaç kez BB krem kullandığımda da başarılı sonuçlar elde ettim.
                     Sanırım bir süre önce marka fırçalarla ilgili bazı değişikliklere gitti, yeni birkaç çeşit fırça eklenmiş ve fırça sapları bambu olarak değiştirilmiş, çok da güzel olmuş. Daha doğal daha sakin bir görünüme kavuşmuş. Yves Rocher açılı kontur fırçasının fiyatı ben aldığımda 20 tl. idi. Şimdi 35 tl. olarak görünüyor. Marka sık sık indirim uyguluyor, takip ederek çok daha uygun fiyata elde edebilirsiniz.

                    Sevgiler.......

1 yorum:

  1. Fiyatları uygunmuş aslında, nedense ben daha pahalı diye hatırlıyorum. Bu tür tok fırçalarla krem ve likit ürünler çok güzel uygulanıyor gerçekten. Güle güle kullan Berna'cım, öperim!

    YanıtlaSil