25 Temmuz 2018 Çarşamba

KIEHL' S CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO

               Merhabalar, bugün uzun süredir yazmadığım kategoride bir ürün yazısı yazacağım. Başlıktan anlaşıldığı üzere bir göz kremi, kış boyunca severek kullandığım Kiehl's markasının avocadolu göz kremi.




                       Bu ürün kozmetik severler arasında nemlendirme özelliği ile oldukça popüler ve bilinen bir ürün. Haliyle çok kuru göz altlarımı ve göz çevresindeki en azından var olan kırışıklarımı stabil tutmak amacıyla denemek istedim. Ürün, pek çok kişiden duyduğum gibi kıvamı çok değişik bir ürün. Açıkçası kullanmaya başladığım ilk birkaç gün sevgi - nefret ilişkisi yaşasam da sonrasında ürünün yapısına alıştım ve ona göre sürdüm.


 

                  Ürünün yapısı oldukça koyu kıvamlı, sarı - yeşil renk arası, kendine has, hafif bir kokusu var. Renginde, kokusunda avokado hep hissediliyor. Kıvamı koyu olduğu için minik kavanozdan alırken biraz zorlanabilirsiniz. Spatül arzu edenler kullanabilir tabii ama ben bu hijyen konusuna çok takılmıyorum. Elleriniz temizse, göz kremini sadece bir kişi kullanıyorsa yani kavanoz sadece bir elin parmağı giriyorsa ve göz çevresinde açık yaranız vs. yoksa pekala elinizi kullanabilirsiniz.
Yapısı oldukça yoğun olan kremi, göz çevresine yaymak biraz zor gibi görünse de  sürdükten birkaç saniye sonra yoğun kıvamını adeta su gibi hafif ve ıslak bir yapıya bırakıyor. Bu noktada, ben göz kreminin komple göz çevresine sürülmesine inandığım için ( göz çevresi sorununu başarılı bir şekilde kontrol altına almak için göz kremi sadece göz altı ve kaz ayağı noktalarına değil, göz üstüne de uygulanmalı ) ürünü alttan üste çekerek değil de kaz ayağı noktsından alt ve üst göz çevresine çekerek uyguluyorum.
Sonuç; bu kremi kullandığım süre içerisinde nemlendirmesinden oldukça memnun kaldım. Göz çevrem uzun saatler nemli ve yumuşak kaldı. üzerine renkli kozmetik kullanımında sorun çıkartmadı ve alerjk reaksiyon vs. oluşturmadı.









                       Ürünün herhangi bir karton ambalajı yok,  minik plastik beyaz bir kavanozu var ve üzerinde güvenlik folyosu bulunuyor. Yani ilk siz açıyorsunuz. Miktarı 15 ml. ve bir de 28 ml. olan büyük boyu var. Küçük boyunun fiyatı ben aldığımda 100 tl. idi. Son dönemdeki döviz artışı yabancı markaların fiyatlarına da yansımış durumda.
Ürüne ait diğer bilgiler ise yukarıdaki gibi. Kiehl' s ürünlerine mağazalarından ve Kiehl' s Türkiye sayfasından ulaşarak, ürünleri ayrıntılı inceleyebilir ve edinebilirsiniz. 


                        Sevgiler.......

2 yorum:

  1. Bu kremden ben de iki kavanoz bitirdim. Nemlendirmesi çok çok güzel gerçekten; ama, yaş nedeniyle daha zengin içerikli ürünlere geçmek istediğimden artık kullanmıyorum :) çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil