19 Ekim 2018 Cuma

BOBBI BROWN BRIGHTENING FINISHING POWDER - PORCELAIN PEARL

                  Haftanın son iş gününden merhabalar. Son yazımdaki Stila primer üzerine hafif bir pudra geçtiğimden bahsetmiştim. Bugün, karşınızda uzun bir süredir, özellikle de geçtiğimiz yaz mevsiminin sıcak günlerinde severek kullandığım ürünleriden 1.sini anlatacağım.
Bobbi Brown Brightening Finishing Powder;


 








            Aslında bu tür bir ürün alma araştırmasına girdiğimde aklımda Nars markasına ait şu çok meşhur finishing pudra vardı ancak mağazada bu ürünü denediğimde daha çok beğendim. Ayrıca çok çok uzun zamandır bu ürünü beğeniyordum, hatta Instagram profilimde ta 2013 yılında paylaşmışım. Açık konuşayım ürünü yakından görünce görselliğinin tercih etmemde büyük payı oldu, zira bu şekildeki ürünleri çok çok fazla seviyorum. Ancak tabii ki böyle high end ürünler tercih ederken ne kadar görsel cazibe ön planda olsa da işlevsellik en önemli tercih sebebi olmalı.
           Bu ürün, görselliğine karşın ( her ne kadar çok popüler bir ürün olmasa da ) bence yapı olarak da çok başarılı bir ürün. Nars pudra elimde olmadığı için birebr bir kıyaslama yapamam ancak sabitleme özelliğini ben çok beğendim. Yazın sıcak günlerinde bile 6 - 8 saat kadar yüzümde kaldı. Belirttiğim gibi ister sade nemlendirici üzerine, ister baz veya güneş koruyucu üzerine kullanabilirsiniz.


  



               Bununla beraber çok renkli olmasından ötürü en sevdiğim özelliği ise cilt tonunu dengeleyerek çok güzel bir aydınlık, canlı cilt görüntüsü vermesi. Aşağıdaki fotoğrafta elimin üzerindeki duruşunu görebilirsiniz.




                      Markanın bu seride 3 ayrı ürünü bulunuyor, Porcelain pearl, normal olan ve bir de bronz. Ben bu ürünü mağazada beğendikten sonra markanın online sitesinde sipariş verdim. Hatta o kadar güzel bir indirim vardı ki bununla beraber normal olan versiyonunu da edinmek istedim. Tabii bronz rengi de şahane ışıltılara sahip ancak elimde o tip, çok ışıltılı başka bronz ürünler olduğu için normal versiyonu tercih ettim.
                    Ambalaj üstü ve içerik bilgilerini ise aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.








                   Son olarak parlak metal, gümüş rengi ambalaj çok çok şık. Kapağı mıknatıslı.gibi kolay kapanıyor ama oldukça da sağlam, çantada vs. herhangi bir açılma olmuyor. Dış ambalaj neredeyse ayna kadar parlak metal olduğu için fotoğrafları yansıma olmadan çekmek oldukça zor oldu. Bu nedenle bu ürünün fotoğraf açıları pek hoş değil. Ben fotoğraflamayı unutmuşum ama siyah kumaş, üzerinde beyaz renkle marka adı baskısı olan bir de kılıf bulunuyor. Tabii böyle bir ambalaj için çizilmeyi önlemek açısından iyi düşünülmüş.
                   Bobbi Brown brightening finishing powder 6,6 gr ve şu an ki satış fiyatı 255 tl. Ben geçen yıl, yeniyıl indiriminden 2 ürünü bir arada neredeyse bu fiyata almıştım. Ne yazık ki o zamanlar döviz bu kadar yüksek değildi.  Bobbi Brown mağazalarından inceleyerek, özellikle yılın belli zamanındaki büyük indirimlerle yanında kampanyalı tester ürünlerle beraber online sitesinden edinebilirsiniz.

               Mutlu haftasonları....

               Sevgiler.......  

1 yorum:

  1. Ben de bu tür çok renkli ürünleri çok beğeniyorum; yazdığın gibi clt tonunu çok güzel eşitliyor ve cildi daha berrak gösteriyor. Normal versiyonunu da merak ettim Berna'cım, onu da yazar mısın? çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil