24 Mart 2021 Çarşamba

GUERLAIN KISSKISS LE ROUGE CREME GALBANT - 300 GOLDEN GIRL

               Yeniden merhaba, bugün yine blog fotoğrafları albümümün çok derinlerindeki ürünlerden birine denk geldim ve bekletmeden yazmak istedim, ne zamandır da bir ruj yazısı yazmamıştım. Kendisi benim en en en çok sevdiğim rujlarımdan biri. Karşınızda markanın 2014 yılında çıkardığı, Guerlain Kiss kiss ruj serisinden 300 numaralı renk olan Golden Girl. 


   





             Guerlain rujların daha önce de başka bir serisinden şuradaki çok sevdiğim ruju yazmıştım. Sonrasında ise yine çok başarılı bir seri olan kiss kiss ile yollarımız kesişti. Kiss kiss ruj serisi içeriğindeki hiyalüronik asit, ve bitkisel yağların ( özellikle Commiphora denilen ve Afrika' da yetişen bir mürver cinsi ) desteği ile dudaklarınızı uzun süre nemlendiriyor ve verdiği bu nem rujunuz çıksa da uzun süre kalıyor. 






            Kiss kiss ruj serisinin bir diğer özelliği de tüm renklerin mükemmel pigmentlerle dudaklaınızı havalı bir şekilde şekillendirmesi diyebilirim. Evet ana ürün başlığında adı geçen Fransızca kökenli '' Galbant '' kelimesi boşuna belirtilmemiş. Ben sürdüğüm zaman özellikle bu etkisinden de çok memnunum. İçinde herhangi bir dolgunlaştırıcı etki olmadan renk ve pigment ile dudakları 

( bir tık bile olsa ) dolgun göstermek her zaman olan her rujun yaptığı bir etki değil. 

          Aşağıdaki fotoğraflarda elimin üzerinde ve dudağımdaki duruşunu görebilirsiniz. Kalıcılığı 4 -6 saat iyi, yeme, içme sonrası silinebiliyor. 300 Golden Girl adı gibi içinde çok hafif kendinden ışıltıları bulunan, her duruma, her ortama uyan, çok kullanışlı güzel bir nude tonu. Bazı yabancı kaynaklarda bu ton için  ''Apricot '' tanımlaması da yapılmış ancak bence hiç alakası yok.  Kiss kiss rujların çok derinden gelen vanilyamsı ve hafif çiçekleri anımsatan bir de güzel kokusu var.  



   



            Kiss kiss serisinin ambalajı da markanın diğer ürünleri gibi ikonik ve harika. Üzerinde çok düşünülmüş ve kadınlar için kült bir cümle olarak kullanılan '' little black dress '' tanımlamasından esinlenilerek tasarlanmış. Parlak siyah çok sert akrilik ambalaj ilk anda metal gibi duruyor. Son derece şık, son derece zarif bulduğum ambalajın kenarları kıvrımlı. Üst üste duran üç heykelsi küpe benzeyen kabı için tasarımcısı sanat eserlerinden ilham almış. Bu siyah ambalajın dışında serilere göre, mat altın sarısı, beyaz, pembe gibi renkleri de var. 

           Karton ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi ise aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. 



     


 

               Kiss kiss rujlar 3, 5 gr. ve şu an için ülkemizde çok değişken bir fiyata 

200 - 400 tl. arasında satılıyor. Kendi sitesinde ise 39 USD olarak görünüyor. Ben ilk kez bir ürünümü nereden ve hangi fiyata aldığımı hatırlamıyorum 🙈. Ayrıca ülkemizde satılan yerlerde şu an için bu renk görünmüyor ama serideki 16 rengin hepsi birbirinden harika. Ürünleri ayrıntılı incelemek ve hakkında bilgi almak isterseniz markanın ana sayfası için tık tık


              Sevgiler......

        

2 yorum:

  1. Yakın zamanda edinmeyi planladığım rujlardandı, gözüm kapalı alabilirim artık, teşekkürler.. 😊

    YanıtlaSil