13 Ekim 2021 Çarşamba

DIOR ADDICT SENSATIONAL COLOUR HYDRA - GEL CORE MIRROR SHINE LIPSTICK - 655 MUTINE

                Yeniden merhabalar, Temmuz ayında yazdığım lip gloss yazısını saymazsam en son Nisan ayında bir ruj yazmışım. Epey bir zaman geçmiş ama telafi edeceğim zira sonbahar mevsimi için bir pembe bir de kahve tonlu iki ruj seçtim. Bugün pembe tonlu olan, çok sevdiğim bir ruju yazacağım. Kahve tonlu olan da yakında burada olacak. 









              Dior makyaj kreatif görüntü direktörü Belçikalı sanatçı Peter Philips tarafından tasarlanan Dior addict mirror shine rujlar 35 ayrı tonu ile dudaklarınıza çok güzel bir parlaklık ve hafif dolgun bir efekt katıyor. İçeriğindeki mineral yağlar ve doğal içerikler sayesinde çok konforlu ve akışkan bir sürüş deneyimi sağlarken, nemli ve kalıcı rengiyle de uzun süre güzel bir görüntü veriyor. 



              Dior mirror shine ruj serisinin tasarımı oldukça ilginç, rujun merkezinde yer alan ve markanın baş harfleri olan CD aslında ultra yoğun bir nemlendirici çekirdek rolünde. Yani sadece üst yüzeyde yer alan bir kabartma değil. Uygulama sırasında adeta son bir kat gibi çalışıp ekstra renk, yumuşaklık ve parlaklık veriyor. 




                    İlk başlarda renk benim için biraz fazla pembeymiş gibi hissetsem de kullandıkça sevdiğim ve sevdikçe kullandığım bir ruj oldu. Bu arada Mutine Fransızca '' asi, baş kaldırı '' anlamına geliyormuş. 655 numaralı rengi şu an stoklarda bulamadım ama  serideki diğer renkler de çok güzel. Yapısı zaten yukarıda yazdığım gibi çok yumuşak ve güzel, sürdükten kısa bir süre sonra çok şaşırtıcı bir şekilde renk sanki dudaklarınıza işliyor gibi oluyor. Kalıcılığı belki bir tık fazla olsa daha iyi olabilirdi ama benim için 4 - 6 saat yeterli zaten. Yeme, içme sonrası tazeleme istiyor. 

                Ürünün ambalajı da çok şık. Mirror shine serisine uygun olarak akrilik oldukça parlak ve şeffaf bir görüntü yaratılmış. Dışarıda kalan kısımdan ruju rahatça çekip çıkartabiliyorsunuz. Üst kısımda marka adı büyükçe yer almış. Yine seriye uygun olarak karton ambalaj da holgramlı gibi parlak tasarlanmış.  




               Yukarıda elimin üzerinde de gördüğünüz gibi oldukça ıslak bir gloss gibi duran ama asla öyle yapış yapış olmayan aksine size nemli, yumuşak, hafif parlak dudaklar bırakan bir ruj serisi Dior mirror shine.   

             Ambalaj üstü bilgileri ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi;




                    Dior makyaj ürünleri high end diyebileceğim makyaj ürünleri. Bu nedenle fiyatlar da biraz yüksek. 3, 5 gr. miktarı olan bu ürün için güncel fiyat 250 - 400 tl. arasında değişiyor, ben alalı üç yıl olmuştur, yanlış hatırlamıyorsam 170 tl. karşılığında Sephora Mağazalarından almıştım. Bu nedenle çok güzel olsa da gidip mutlaka alın demek yanlış olur, renk ve yapı olarak çok benzer rujlar piyasada başka markalarda da vardır. 

                    Markanın ana sayfası için de tık tık

                 


                   Yeni yazılarda görşmek üzere.


                  Sevgiler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder