29 Ocak 2014 Çarşamba

ARTDECO PALETE YENİ EKLENEN FARLAR

               Artdeco Beauyt Box Magnum Paleti daha önce yazmıştım. Yazısı için tık tık . Geçtiğimiz Aralık ayı başından Morhipo online alışveriş sitesinde Artdeco ürünlerinde indirim görünce palete birkaç renk daha eklemek istedim. Ancak farları fotoğraflarken numara yerine saçma sapan isimlendirdikleri için seçmek çok zor oldu ve tahmini olarak güzel olabileceğini umduğum iki renk farı sepete attım.




               Renklerden soldaki 238, koyu sarı diyebileceğim altın ışıltılara sahip güzel bir renk, diğeri ise 47, orta tonlu bir yeşil.




             İnstagram' da bir kaç arkadaşımda daha gördüm hemen hemen hepsinin kargosu ya eksik ya da ürünleri kırık vs. olarak gelmişti. Farları ayrı ayrı baloncuklu naylona sarmış olmalarına rağmen sarı farım sol üst köşesinden çatlak olarak geldi, her an kırılabilir. Bir de süreli bir kampanya olmamasına rağmen kargom oldukça geç geldi, arayıp sorduğumda tedarik problemi yaşadıklarını söylediler. Ellerindeki defolu stokları tüketmek için böyle kampanyalar yaptıklarını düşünüyorum. Stokta gözüken bir ürünle tedarik problemi yaşamakta oldukça garip tabii. Farların kampanya fiyatları 6.25 tl. idi. Şu an yine Artdeco ve bazı farlarda kampanya var, daha öne Morhipo' dan hiç alışveriş yapmadığım için denemek istedim ama ben bir daha Morhipo' dan alışveriş yapmam sanırım. Siz yine de bir göz atmak isterseniz tık tık .
            Paletin son durumu ise aşağıdaki gibi.




              Yeni yazılarda görüşmek üzere, sevgiler........

2 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Kampanyalı herşeyden şüphe etmeye başladım bende yaşadığım bir kaç net alışverişinden sonra..

    YanıtlaSil
  2. Evet kampanyalı ürünlere bende pek yaklaşmıyorum artık

    YanıtlaSil