10 Ocak 2014 Cuma

M.A.C TO THE BEACH BODY OIL

                Havalar burada çok kış gibi olmasa da, kış mevsiminin tam ortasından yazı özleten bir ürünle merhaba.
                Işıltılı vücut ürünlerini çok sevdiğimi daha önceki bir kaç ürün yazımda da belirtmiştim. Hatta o kadar seviyorum ki benim için kullanım alanı sadece yaz mevsimi ile sınırlı değil, kış mevsiminde de boyun ve kollarıma sürmekten çok hoşlanıyorum. Kolları - yakası kapalı ve çok kalın giysiler giyinemiyor olmamın da bunda biraz etkisi var. Kışın güneşli havalarında bile ışıldayan kollar ve boyun hoşuma gidiyor.




               Sanıyorum 2012 yılının ilkbaharında M.A.C Cosmetics Hey Sailor adıyla bir koleksiyon çıkartmıştı ( Zamanı yanlışsa lütfen düzeltin ). Yukarıda gördüğünüz ışıltılı vücut yağı da o koleksiyona ait bir ürün.




               Koleksiyonda çıkan ürün sayısının 20 ' nin üzerinde olması ve çok daha güzel  ürünlerin olması nedeniyle sanıyorum çok ilgi görememiş bu vücut yağının içinde çok minik ışıltılar bulunuyor. Belirgin ve baskın bir kokusu yok, kıvamı içindeki ışıltılardan kaynaklı bütün vücut yağlarından bir tık daha koyu gibi. Sürdüğünüz zaman standart bir bebe yağından daha kolay emiliyor. Nemlendirme özelliği zayıf zaten amacı da bu değil. Çok kuru ciltler belki iyi emilen bir nemlendirici üzerine de geçebilir.




                Yukarıdaki fotoğrafta kıvamını görüyorsunuz. Sürülürken gayet ışıldayan bu ürün, sürdükten bir kaç saat sonra ışıltısını bir miktar yitiriyor. Geriye itaatkar ve yumuşak ışıltılar kalıyor. Benim gibi çok ışıltı seviyorsanız veya yazın sürecekseniz ışıltı miktarı yetmeyebilir. Koleksiyonda bir renk daha vardı ve oldukça koyu bronz tonlarındaydı.




                Bendeki rengi Seaside, diğer koyu rengin adını hatırlamıyorum. Her kullanımdan önce mutlaka çalkalanması gereken ürünün aksi takdirse ışıltıları dibe çöküyor.




               Ürünümüz 50 ml. ve  koleksiyon çıktığı zaman ki fiyatı sanıyorum 50 tl. civarındaydı.
Fiyat  - performans açısından piyasada çok daha başarılı ürünler var. Ben ürüne, kış başında İstanbul Maslak' taki Elca Kozmetiğe yolu düşen bir arkadaşım sayesinde yaklaşık 17 tl. gibi bir fiyata sahip oldum. Elca Kozmetiğe yolunuz düşerse ve bulabilirseniz belki denemek isteyebilirsiniz.  Karton ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesini ise meraklıları için ekliyorum.







                 Sizde benim gibi ışıltılı vücut ürünlerini seviyorsanız kullanmak için yazı beklemeyeceğiniz ürünlerden biri.
                 Sevgiler ve mutlu hafta sonları....

             

2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Işıltılı ürünleri bende her mevsim çok seviyorum.Fiyatı da kendi gibi güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen oyle hayatim, daha iyileri senin olsun insallah

    YanıtlaSil