30 Ocak 2014 Perşembe

OROGOLD COSMETICS 24K DMAE SIKILAŞTIRICI MASKE VE SERUM

              OROGOLD 24 K DMAE SIKILAŞTIRICI MASKE ve

              OROGOLD 24 K SIKILAŞTIRICI SERUM ile; davetlerinizde mucize gençliği yaşayın.





              Önemli bir yere davet edildiniz ve hiç hazır değil misiniz ? O zaman cildinizde mucizevi dokunuşlar sağlayacak OROGOLD DMAE SIKILAŞTIRICI MASKE ve OROGOLD DMAE SERUM' u deneyin.
              Formülündeki 24 K altın parçacıkları ile özel olarak geliştirilen anti - aging ürün, çizgi ve kırışıklıkların anında azalmasını sağlayarak cildi sıkılaştırıyor. İçeriğindeki C ve E vitaminlerinin bitkisel karışımları cildi nemlendirdiği gibi besliyor.
              DMAE serum ve maskenizin 12 saate kadar süren etkisi ile gün boyu sıkı ve pürüzsüz bir ciltle dolaşırken yorgunluğunuzu gizleyebilirsiniz.
              Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasını önleyici olması açısından kaçınılmaz bir ürün. Kleopatra' nın 5000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra ciltte sıkılaşma etkisi de yaratıyor.
             Tüm cilt tipleri için ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve en işlenmemiş haliyle bayanlar için doğallığı ve ışıltıyı en ön planda tutuyor.

             OROGOLD ürün satış noktaları:

            Harvey Nichols ( İstanbul, Ankara)
           
            Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye)

            Beymen ( zorlu AVM ), Debenhams ( CevahirAVM )

            Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir - Bornova, Bursa, Ankara - Cepa )

           Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.  


          http://www.humer.com.tr/
          http://www.orogoldcosmetics.com/






          * Basın Bültenidir.  

2 yorum: