26 Mart 2014 Çarşamba

DIVINIA RICE WHITENING TONER - DIVINIA TONİK

                Divinia markasının serumunu daha önce kullanıp yazısını yazmıştım.  Hatırlamak isteyenler için yazısı burada. 14 Şubat Sevgililer Günü Watson's indirim günlerinden birinde kasanın yanına konulmuş indirimli ürünlerden bir de bu tonikti. Açıkçası serumu beğendiğim için toniğe de bir şans verebilirim diye düşündüm.




               İyi ki de bir şans vermişim çünkü tonikten oldukça memnun kaldım. Ürün tıpkı serumdaki gibi aynı mantıkla üretilmiş C vitamini ve pirinç kepeği özleri ile cildi aydınlatma ve leke giderme etkisi vaadediyor. Belirgin leke vs. gibi problemlerim olmadığı için  leke giderme etkisi gözlemlemedim ancak serum etkisiyle aynı olarak güzel bir netlik ve aydınlık verdiğini peşin peşin söylemeliyim.
              Ürünün yapısı normal tonik kıvamında, serum ile aynı hafif, güzel kokuya sahip, rengi rakı beyazı rengi diye tabir edilen şeffaf beyazlıkta. Sürdüğüm andan itibaren herhangi bir alerjik reaksiyon, yanma, tahriş vs. oluşturmadı. Ürünün yapış yapış bir etkisi olmadığı için cilt tarafından güzel emiliyor. Nemlendirmesi çok çok güzel, makyaj kalıntılarını temizleme konusunda da ortadan bir tık daha iyi.




               Ürün ambalajı üzerine ithalatçı firma tarafından yapıştırılmış Türkçe ürün bilgileri. Ürün ile ilgili hoşlandığım noktalardan biri de ambalajın stretch şeffaf folyo ile kaplanmış olmasına rağmen kapağı açıldıktan sonra tıpası üzerindeki minik alüminyum folyo.


 

                                               Ambalaj üzerindeki orijinal ürün ve içerik bilgileri;






                180 ml. olan Divina toniği Watson's Mağazalarından yaklaşık 10 - 12 tl. karşılığında, indirim zamanları ise çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz.

                Sevgiler...... 

2 yorum:

  1. kuru ciltler için uygun mu sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence uygun, benim yuzumun bazi bolgeleri kuru herhangi bir germe vs. Olumsuz etki yaratmadi.

      Sil