27 Haziran 2014 Cuma

L'OREAL le BLUSH - 265 GOLDEN APRICOT

               Loreal renkli kozmetik - makyaj ürünleriyle aram pek iyi değil, nadiren alırım. Pek çok sebebi var, drugstore markalar içerisinde ülkemizdeki en pahalı marka olması, fiyat - performans açısından dengeyi tutturamamış olması, başarısız ambalajları vs. bunlardan birkaçı. Ancak en sevdiğim allıklarımdan biri markaya ait olunca işler değişiyor. Allığı bu kadar özel yapan ne derseniz rengi der geçerim. Karşınızda 265 abricot dore / golden apricot.




              Ürünün yapısı ilk başta biraz sert olmasına karşın sonrasında nasıl olduysa biraz daha yumuşadı, bu noktada yumuşak bir fırça ile değilde biraz daha orta sertlikte bir fırça ile daha iyi uygulama yapabildim ben. Sert bir fırça ile uygulama yapmama rağmen tozutma olayı oldukça az, Renk içinde çook güzel ışıltıları olan adından da anlaşılacağı üzere kayısı rengi. Fotoğraflarda rengi biraz daha koyu çıkmış. Çok çok esmer tenler belki ince uygulayarak aydınlatıcı olarak bile kullanabilirler. Nitekim koyu renk tenler için kullanılabileceği ambalaj arkasında da belirtilmiş. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.






                Sürerken dağılımı kolay, renk itibariyle de sizi üzmüyor, yani iyi dağıtamadığınız takdirde palyaçoya dönme durumunuz yok. Açılı veya yuvarlak uçlu tüm fırçalarla rahat uygulanıyor. Sürdükten 5 - 6 saat sonra biraz hafiflediği için tazelemek isteyebilirsiniz, ama tazelemeseniz de itaatkar ince ışıltılar size eşlik etmiş olur.
                Ambalajı küçük, makyaj çantasında yer kaplamayan türden, iki katlı ambalajın altında aynası ve bir de ambalaj şekline uygun fırçası var. Fırçasını hiç kullanmadım ama zor durumlarda kullanılabilir gibi. Loreal allıkların gramajı 5 gr. ve fiyatı 45 - 50 tl. arasında. Normal fiyatıyla değil ama kozmetik marketlerin yaptığı % 50 indirimleri yakaladığınızda edinmek isteyebilirsiniz.


   

                    Arka ambalaj üzerindeki etiketi kaldırdığınızda içerik listesi sizi karşılıyor.




                 Farklı bir allık rengi arıyorsanız, mevsime çok yakıştırdığım bu renge bir bakmak isteyebilirsiniz.

                 Sevgiler...... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder