10 Haziran 2014 Salı

L'OREAL SKIN PERFECTION CİLT KUSURSUZLAŞTIRICI SERUM VE NEMLENDİRİCİ

                  Geçtiğimiz sonbaharda yeni bir günlük cilt bakım serisi çıkaran marka, serideki ürünlerle kusursuz cilt güzelliğini yeniden oluşturmayı vaat ediyor. Serinin ülkemize gelmeyen birkaç parça ürünü daha var. Yerli kozmetik market raflarında ise 4 parça ürün yer almış durumda.  Temel gündüz bakım kremi, bakım serumu ve iki farklı tona sahip BB krem.    




                  Önce markanın ürünlerle ilgili vaatlerinden ve ürünün etki mekanizmasından bahsedelim, ardından şahsi görüşlerim.
                  Günlük hızlı yaşam,stres, yorgunluk gibi faktörler cildin tüm tabakalarında izler bırakır, L' oreal Laboratuvarlarının araştırmaları sonucu  Perline - P ve LR 2412, cildin derinliklerine etki ederek cilt dokusunun PÜRÜZSÜZLEŞMESİNİ, GÖZENEKLERİN SIKILAŞMASINI ve CİLT TONUNUN EŞİTLENMESİNİ sağlayarak cildin DAHA DÜZGÜN GÖRÜNMESİNE yardımcı olur. Perline - P gözeneklere, cilt dokusuna ve cilt tonuna etki ederken, güçlü ve aktif düzenleyici LR 2412 cildin en derin katmanlarına kadar inerek cilt kalitesini artırıyor. 222 kadın üzerinde, 4 haftalık düzenli uygulama sonucu kadınların % 84' ü cilt kalitesinde düzelme ( sıkılaşan gözenekler,sıkı bir cilt, aydınlık, pürüzsüz ve eşitlenmiş cilt tonu ) gözlemlemiş.  
               Ürünlerle ilgili kişisel görüşlerime serumla başlamak istiyorum, ardından nemlendirici yorumlarım gelecek.





   
                Serum oldukça ağır bir pembe renkle gölgelendirilmiş cam şişede geliyor. Dış ambalaj bana Lancome Dream Ton adlı ürünü hatırlattı. Ağzı pompalı, 2 - 3 pompa ürün rahatlıkla yüz ve boyun bölgesine yetiyor. Rengi hafif inci pembesi yansımaları bulunan güzel bir krem rengi, kıvamı normal serum kıvamında çok sıvı, akıcı değil, cilt tarafından emilimi güzel, ben ürünü sadece akşamları kullandım ve nemlendirmesi yeterli geldiği için üzerine ekstra bir nemlendirici kullanmadım. Ürünün bir de - normalde kokulardan rahatsız olmaya bana - biraz farklı ve ağır gelen bir kokusu var. Limonlu gibi tarif edilmiş ama bana göre limon aromasıyla uzaktan yakından ilgisi yok daha çok erkek kozmetik ürünlerini hatırlatan after shave ya da traş kremine benziyor, içerikteki alkol türevi maddelerin kokusunu alabiliyorsunuz. Koku serumda biraz daha azken nemlendirici kremde biraz daha fazla. Ürünlerin her ikisi de alkol içermesine rağmen kullandığım süre içerisinde herhangi bir olumsuz yan etki oluşturmadı. Etkilerinden bahsetmem gerekirse yanak bölgemdeki oldukça belirgin gözeneklerim konusunda öyle aman aman bir olumlu etkisi olmadı ancak sabahları kalktığımda güzel bir netlik  gözlemledim.




               Nemlendirici krem ise yine serumla aynı yapıda pembe kapaklı, pembe degrade cam kavanozda geliyor, açtığınızda ürünün hava ile temasını biraz da olsa kesen ve akmasını engelleyen seperatörle karşılaşıyorsunuz. Ardından pembe renkli nemlendiricimiz karşımızda.




               Nemlendirici kremimiz renginin de açık pembe olması nedeniyle sürdükten sonra hafif bir aydınlık veriyor ancak kalıcı bir durum değil kısa süreli, nemlendirici özelliği oldukça iyi bu nedenle makyaj altında da iyi duruyor, kavanoz olduğu için miktar ayarlamakta bazen zorlanabiliyor insan ve benim genelde Avon nemlendiricilerde rastladığım fazla alırsanız cilde çok gelip, cildin ürünü kusması durumu bu üründe de var. Serumda bahsettiğim kokunun nemlendiricide daha fazla olduğunu söylemiştim elbette kokusunu sevenler de olabilir tabii  ama biraz fazla beklenti içerisine girerek aldığım ürünlerden öyle sanıyorum ki bir daha edinmem.
            Seruma ait ambalaj üzeri ve içerik bilgileri;










                       Ve nemlendirici;








                 Fotoğrafları, üzerlerine tıklayarak büyütebilirsiniz. İçerik listelerine baktığınızda hiç güzel olmadığını göreceksiniz. Bir daha aynı ürünlerden edinmeyecek olmamda içerik listesinin de etkisi büyük tabii. Ürünlerin miktarları ise serum 30 ml. ve nemlendirici 50 ml. şeklinde. Her ikisinin de fiyatı 40 tl. civarında ancak tüm kozmetik marketlerden indirim zamanlarını kollayarak 25 tl.' ye kadar edinebilirsiniz.

                  Sevgiler......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder