10 Kasım 2014 Pazartesi

SALLY HANSEN BESLEYİCİ TIRNAK GÜÇLENDİRİCİ

                 Orijinal adı, Continious Treatment Hardening olan bu ürün uzun zamandır severek kullandığım bir ürün. Öyle ki, saç, tırnak bakımlarında içeriden yapılan bakımların her zaman daha etkili olduğuna inanmama rağmen ilk kez dışarıdan uygulanan bir ürünün bu kadar fayda ettiğini gördüm.






                 Ürün içeriğinde blue alg ( mercan kayalıklarının içeriğindeki özler ) özleri ve bol miktarda kalsiyum bulunuyor. Bu sayede tırnakları sertleştirerek kırılmadan uzamasını sağlıyor. Kokusu normal bir oje kokusuna sahip hatta biraz daha hafif, kıvamı, sürülüşü güzel, tırnak yüzeyinde bozukluklarınız varsa dalgalanma vs. yapmıyor, fırçası ince fırça, rengi hafif kırık beyaz diye tabir ettiğimiz türden. Aşağıdaki fotoğrafata fırçanın ucundan rengini görebilirsiniz.




                    Ürünün gün aşırı 1 haftalık kür şeklinde uygulanması tavsiye edilmiş ancak oje altına da kullanılması mümkün. Ben 2 kat halinde normal bir oje gibi kullanıyorum, evet rengi bir oje parlaklığında olmuyor, biraz mat oluyor ama bildiğiniz ten rengi oje tonunda olduğu için rahatlıkla kullanabiliyorum. En önemli ayrıntı ise tırnaklarımda 2 - 3 günden fazla durmayan herhangi bir açık renk ojeden ( koyu rengin ve kırmızı ojenin rengi bende zaten 1 gün ) çok çok daha kalıcı olması. Öyle ki bazen kalıcılık süresi 6 - 7 güne kadar uzuyor. Çok uzun zamandır tırnaklarıma başka bir şey sürmedim  diyebilirim. Çok güçlü olmayan tırnaklarımda kat kat soyulma oranı minimum düzeye indi, tırnak yüzeyinde şimdiye kadar hiç yaşamadığım bir pürüzsüzleşme var, yapı itibariyle çok uzayan tırnaklara sahip değilim ama uzama hızı gözle görülür düzeyde.
                  Ürünün bir de aynı seriye ait sadece uzamaya yönelik yeşil şişede Continious Treatment Growth adlı bir ürünü daha var, bir ara onuda denemek istiyorum.
                  Ambalaj üzeri ve içerik bilgileri;








                    Son olarak ürünü miktarı 13,3 ml. ve fiyatı  bayii eczanelerde  35 - 40 tl. arasında değişiyor. On - line eczanelerde 30 tl. ' ye kadar edinmeniz mümkün.
                 


                    Sevgiler........

1 yorum:

  1. Zoya markasının tırnak güçlendiricisini denediz mi? Denediyseniz bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Teşekkürler

    YanıtlaSil