2 Aralık 2014 Salı

NUXE YORGUNLUK İZLERİNİ GİDERİCİ GÖZ ÇEVRESİ KREMİ

                 Merhabalar merhabalar, yoğun geçen bir haftanın ardından yeni yazı ile karşınızdayım. Yine orijinal adı uzun olan bir ürünün yazısını yazacağım, Nuxe Contour Des Yeux Prodigieux ( Fransa kökenli ürünlerin tamamında durum bu ).






                  Kremimiz genelde tüpte ya da kavanozda gelen diğer göz kremlerinin aksine böyle pompalı bir akrilik ambalaja sahip ki en sevdiğim özelliği. Şişe transparan gibi biraz da, ne kadar kullandığınızı görebiliyorsunuz. Pompa miktarını ayarlayabiliyorsunuz, bir sonraki fotoğrafta bir göz için kullandığım ve yeterli gelen miktarı da görebileceksiniz. Kıvamı çok yoğun değil, hafif akıcı, rengi beyaz, kokusu çooook güzel ama hafif, güzel kokuyor oluşu parfüm içerdiğinin bir göstergesi elbette, kokusundan dolayı migren vs. tetiklediği için sevmeyeni de çok ama benim oldukça sevdiğim bir ürün oldu.
                  Nemlendirmesi oldukça başarılı, sabah ve akşam aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz miktar bir gözü nemlendirmek için yeterli geliyor. Ürün her yaş grubu için ancak çok daha kuru göz çevresine, daha ileri yaş grubuna ( 45 + ) ve çok daha fazla derin kırışıklık ve çizgilere sahipseniz yeterli gelmeyebilir, belki miktarı artırarak çözüm bulunabilir.




                   Ürünün asıl amacı olan yorgunluk izlerini giderme konusundaki yorumlarım ne yazık ki çok objektif olamayacak çünkü ben çok yoğun morluk ve şişkinlik problemi yaşamıyorum. Yaşıma rağmen çok derin kırışıklık ve kaz ayaklarım yok, morluk konusunda genetik mirasım iyi ve okula giden çocuğum olduğu için akşam uyku düzenim geç saatlere kadar uzamaz. Bu nedenledir ki zaten sabahları çok felaket gözlerle uyanmıyorum ancak hafif bir aydınlanma vererek canlı  bir duruş verdiğini belirtmeliyim.
                  İçeriği çok temiz değil ama zararlıların yanında doğal ve güzel içeriklere de sahip. Sanırım yorgunluk izlerini gidermeyi içerdiği doğal kakao, canlandırmayı kafein ve anti aging özelliğini de hyaluronik asite borçlu.
                 15 ml. ' lik ürünün fiyatı 60 tl. civarında, online olarak takip ettiğiniz dermokozmetik siteler varsa  30 tl. ' ye kadar edinmeniz mümkün.
                 Son olarak ambalaj üzeri ve içerik bilgileri listesi;







                       Sevgiler ve mutlu haftalar dileğiyle.........   

1 yorum:

  1. Ben de kullanmıştım bu kremi yapısı, nemlendirmesi hoşuma gitse de. Hatta hafiften şişlikleri de indiriyordu sanki yalnız kokusu fena bezdirmişti beni. :)

    YanıtlaSil