8 Aralık 2014 Pazartesi

REVLON LIP BUTTER - 025 PEACH PARFAIT

                   Revlon ürünlerini sevdiğimi bir ürün yazısını daha yazdığımdan anlamak zor değil sanırım. Çok popüler ürünlerinden biri de  dudakları yumuşacık yapan, bu yumuşaklığın yanında da hafif renk veren bir ruj aslında.




                   Ürünün yapısı diğer lip balm benzeri ürünler gibi, hafif, güzel bir kokusu var. Dudaklarımı sürdüğüm andan itibaren adından mütevellit yumuşacık yapıyor sanki tereyağı sürmüşüm gibi. Dudaklarınız yapış yapış olmadan bir likit ruj görüntüsüne sahip oluyorsunuz. Verdiği yumuşaklık uzun süre devam ediyor.






                   Renk, yapısının da özelliği nedeniyle çok kalıcı değil tabii yeme içme sonrasında siliniyor ama yumuşaklık kalıcı  merak etmeyin. Bendeki renk 025 Peach Parfait, günlük kullanım için ideal hafif bir şeftali tonu, çok ışıltılı bir renkmiş gibi dursa da ışıltıları oldukça itaatkar. Elimin üzerindeki görüntü 3 - 4 kat geçilmiş hali. Dudaklarımdaki duruşu ise son 2 fotoğrafta.










                   Dış ambalaj oldukça sempatik, kapak güzel kapanıyor sayılır çantada falan açılmaz gibi ama öyle aman aman sağlam da değil. Yurtdışındaki bir drugstore ürün için ortalamanın üzerinde. Miktarını tam hatırlamıyorum ama diğer ürünlere göre biraz az 2 - 3 gr. civarında sanırım. Benim şahsi tercihim Gratis Gosh getireceğine Revlon getirseydi.

                  Sevgiler.........

1 yorum:

  1. Revlon Lip Butter'ları elime geçtiği günden beri severek kullanıyorum.TR'ye gelse pek çok rengini toplayabilirim.
    Revlon kesinlikle Gosh'tan daha çok ilgi görürdü.Umarım sıradaki marka o olur.Peach Parfait çok hoşmuş,mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil