28 Şubat 2015 Cumartesi

BİTTİ - GİTTİ - 11 ( OCAK - ŞUBAT 2015 )

                   Bir bitenler yazısından daha merhaba, yazmayı ençok sevdiğim yazılardan bir bitenler yazısı. Bakalım yılın ilk bitenler yazısında neler varmış.




1 - Ducray Extra Doux Şampuan : Çok yakında yazmıştım. Yazısı burada. Kızım kullanıyordu. Tek başına kepek ve seboroik dermatit tedavisine iyi gelmiyor, tamamlayıcı ürünlerle beraber kullanmak lazım. Şimdi başkabir günlük şampuana geçti, yakında onun yazısını da yazaağım.
2 - Ducray Kelual DS : Günlük şampuanın yanında asıl seboroik dermatit tedavisi için kullandığı şampuan, yazısı yakında.
3 - 4 - John Frieda Şampuan ve Saç Kremi :  Yazısı burada . Oldukça beğendim. Düzleştirici seriyi aldım şimdi, biraz kullanayım, yazısı  gelecek.





5 - Rexona Deodorant : Kokusu güzel, kış mevsimi için koruması iyi sayılır.
6 - Bee Beauty Vücut Kremi : Çok övülen bir üründü, biz hiç iyi anlaşamadık, yakında yazısını yazacağım.
7 - Avon Little Pink Dress Parfüm : Kalsik siyah olanını yıllardır ara ara severk kullanırım. Gold versiyonuda fena değildi. Pink olanı yeni çıktı, çiçeksi hafif, güzel bir koku ama hiç biri Black kadar kalıcı değil.
8 - Avon Scent Essence EDT : Pink Bouquet galiba, geçtiğmiz aya yeni çıktı bu seri. 3 adet kokudan oluşuyor. Bu çiçeksi ve hafif, oldukça sevdim. Sempatik ve minik şişesi oldukça sevimli .Bu ürünler 30 ml. Yalnız kapak yerine atomizer kısmına küçük bir klips yapmışlar. Gevşek kapaklarda iyi aslında ama çantada vs.taşımak için çok uygun olmayabilir. Dikkat etmek lazım.




9 - 10 - Mario Badescu Serumlar : Yazıları burada  Kullandım bitti, birdaha almam sınyorum, zaten ulaşmak artık oldukça zor.
11 - Avon Hydraadvance Nemlendirici : Yzısı gelecek.
12 - Vichy Göz Kremi : Yazısı gelecek.




13 - SebaMed El Kremi : Yazısı burada. Sevdiğim bir el kremi. Şimdi çok benzer bir ürün kullanıyorum, yazısı yakında.
14 - Sally Hansen Tırnak Güçlendirici : Yazısıburada , sevdiğim bir ürün ama ben bunu tam bitirmeden başka bir ürüne geçmiştim. Kalanını eşim bitirdi. Eşim bu ürünü çok seviyor.
15 - Bodysol S.O.S Lip Balm : Çok başarılı bir ürün, yazısı burada, denk gelirsem kaçırmam.
16 - Kenzo Madly Parfüm Tester : Kokusuna hayran kaldım, çok güzelmiş, ilk fırsatta edinebilirim.




17 - Avon Big and Darig Rimel : Ben çok sevmedim bu rimeli, özel olarak yazısını da yazmatım zaten, fırçası çok güzel tam istediğim gibi, kirpiklerimle de güzel oldu, güzel kaldırıyor, kıvırıyor, birazd adolgunluk veriyor ama benim kirpiklerimi biraz yapıştırdı, bir de çabuk kurumaya başladı.
18 - Avon Magicx Aydınlatıcı Kalem : Kapatıcı  - aydınlatıcı  diyebiliriz aslında. Tek başına kapatıcı olarak kullanmak istiyorsanız bir corrector üzerine kullanılmalı, aksi takdirde çok göz altı morluğunuz varsa işe yaramayacaktır. Yapısı çok hafif, tahminimden iyi çıktı, aydınlatıcı olarak daha başarılı ama ışıltısı biraz fazla, göz altlarında iyi durmayabilir.
19 - 20 - Malijiaer Açılı Fırça ve Maybelline Color Tattoo : Bu Malijiaer fırça setinin bir parçası,seyahay boyu, diğer parçalarını zaman içerisinde kullanıp eskittim, bir tek bu kalmıştı, iyice ucu bozuldu bununda. Japon pazarı gibi bir yerden almıştım 6 - 7 yıl önce, yalnız oldukça iyi çıktılar, eğer bir yerlerde rastlarsanız kaçırmayın.  Zira tam boyunun karıştırma fırçası çok güzel iş çıkarıyordu. Maybelline color tattoo 40 numara permanent taupe ise, blogu ilk açtığımda almıştım, kurumuş yenisini aldım, onsuz olmaz çünkü blogda daha önce de yazmıştım, yazısı burada, ben bu ürünle kaşlarımı dolduruyorum.
21 - Bourjois Healty Mix Kapatıcı : Yazısı burada , sevdiğim bir üründü. Ne yazık ki bitti, Bourjois ülkemizden çekildiği için artık ulaşmak mümkün değil.




22 - Avon Kaş Kalemi : Günlük kullanım için sevdiğim bir ürün, indirimli olduğu katalogları takip edip alıyorum. Yazısı için tık tık.
23 - Good Skin Labs Z - Pore Tone : Yazısı burada. Oldukça beğendiğim bir ürün, tam bitmedi aslında içinde biraz daha var, bir süre daha yeter.
24 - 15 numara , efendim kafa bir dünya, Bodysol sos kabını yukarı koyup ürünün burada bir daha fotoğrafının çekmişim. Kusura bakmayınız.
25 - Chantecaille Ruj : Yazısı burada, Güzel bir ürün rengi biraz sıkıntılıydı ama bir şekilde kullandım, ürün yazısındaki fotoğraflarımdan biri eksik, fotoğraflarım silindiğinde bazıları gitmişti, birkaç tanesi  geri  gelmedi.
26 - Benefit Ther Are Real Mascara: Önceleri anlaşamamıştık, sonraları çok beğendiğim bir ürün oldu, gerçekten çok başarılı bir rimel.  Hem çok bereketliydi küçük boy olmasına rağmen, hem de ben adeta dibine kadar kullandım, kuruma belirtisi neredeyse hala yok diyebilirm. Yazısı için tık tık.

                     Ay biterken hepinize güzel günler diliyor, yeni ürün yazılarındave yeni bir ayda görüşmek üzere diyorum.
                     Sevgiler...... 

4 yorum:

  1. Bitenler yazılarını okumayı da yazmayı da çok seviyorum; tesadüf ikimiz de aynı gün yazmışız :) Kirpikleri yapıştıran maskaraları hiç sevmiyorum. Avon Magicx Aydınlatıcı Kalemi merak ediyordum ne zamandır, yazdığın iyi olmuş doğal bir aydınlatıcı arıyorum çünkü. Online yurt dışı alışverişi yapıyorsan Beautybay sitesi Mario Badescu ürünlerini satıyor canım.

    YanıtlaSil
  2. 23 numarayı merak ettim, bir bakayım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Wow ne cok sey bitirmisin! They´re Real bende cok begeniyorum :D

    YanıtlaSil
  4. oh maşallah vallahi. Gelsin yenileri ^.^

    YanıtlaSil