23 Şubat 2015 Pazartesi

BOBBI BROWN MINI EYE PALETTE

                   Çok Facebook seven biri değilim, arada bakıyorum, paylaşımda bulunuyorum. Yenı yıldan kısa bir süre önce şahsi Facebook hesabımda Bobbi Brown resmi  Türkiye hesabının sayfasının yarışmasını gördüm. Bobbi Brown Bingo, gönderiyi beğenip, kenardaki tuşu tıkladığınızda yarışmaya katılmış oluyordunuz. 3 tane aynı ürün gelince  Bingo ! ve tebrikler diyordu. Ardından kişisel bilgiler adres vs. ( aman dikkat sosya medya üzerinden telefon numarası, vatandaşlık numaraları gibi bilgilerinizi lütfen paylaşmayınız ). Bu noktada çok emin olamadım, acaba fake hesap mı diye de düşündüm ? ama isim, soyisim ve adres dışında bir bilgi istemedikleri için bir sakınca da görmedim.
                  Sonra ben bu durumu unuttum çünkü hiç umutlanmamıştım zaten, böyle şeylerde de hiç şansım yoktur, ne zaman ki resmi sayfalarında kazananların ismi açıkladılar, o zaman. İsmimi gördüğümde de böyle güzel bir ürün hiç beklemiyordum.  Yeni yıldan birkaç gün sonra armağanım geldi. Buradan Elca Kozmetik yetkililerine ilgilerinden ve özenli sunumlarında dolayı çok teşekkür ederim. Kargom ulaştığında kocaman kutuyu görünce heyecanlanmamak mümkün değildi tabii, tam bir mağaza alışverişi gibi özenli ve şık tamamlamışlardı ürünü.










                    Poşeti açtığımda bu güzellik karşımda duruyordu. 2014 yenıyıl koleksiyonundan bir mini göz farı paleti. Bu koleksiyonun en göze çarpan özelliği, geçmiş yıllardaki  kaplumbağa kabuğundan
( tortoise shell collection ) esinlenerek hazırlanmış koleksiyonun devam ettirilmiş olması. Hem günlük hem de gece makyajlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz renklerden oluşan paletin işlevsel ambalajı günlük hayatta tam makyaj çantasında rahatlıkla taşınacak türden. Kehribar renkle karışık akrilik dış ambalajın kenarları altın renkle çerçevelendirilmiş. Açtığınızda koruma folyosu sizi karşılıyor.

         

                   Palette toplam 8 renk bulunuyor. Ambalaj dizaynı çekmeceli yapılmış. Alttaki küçük tırnağı çetiğinizde çekmece açılıyor ve diğer 4 renk ortaya çıkıyor. Paletin tüm renkleriyle açık hali aşağıdaki fotoğraftaki gibi.




                Paletin içindeki 8 renk, 3 mat, 3 ışıltılı ve 2 sedefli diyebileceğim renklerden oluşuyor. Renklere yakından bakarsak, ilk 4' lü;


                                         

                                  - Bone Shimmer Wish              - Sugar Plum Metallic
                               ( sedefli, klasik şampanya )        ( sedefli, şampanya gül )
                                    - Cool Ivory                              - Pink Rose Sparkle
                               ( mat, açık boz gri )                      ( ışıltılı pembe gül )




                         Ve 2. 4' lü;



                                               - Nude                          - Opal Sparkle
                                               ( mat, bej )                      ( ışıltılı, gümüş )
                                              - Gold Sparkle                - Saddle
                                              ( ışıltılı altın )                  ( mat, soğuk tonlu kahve )




                     Farların yapılarına gelecek olursam, yapıları çok tozutmuyor. Mat renklerin özellikle açık olanı yapı ve ton itibariyle kendini biraz zor belli ediyor, orta ve koyu ton daha güzel belli oluyor. Sedefli açık renkleri tek kullanmak isterseniz birkaç kat geçmek gerekiyor, buna rağmen renklerin birbiriyle karışımı ve dağılması güzel. Işıltılı renklerin ışıltı düzeyi fazla gibi dursa da göz üstüne dağıtılınca  gayet itaatkar. Mat renkler bazsız daha kalıcı, ışıltılılar bir süre sonra dağılmaya müsait ama baz ile tüm renkler oldukça kalıcı.
                 



                    Ürünün toplam ağırlığı 5, 5 gr. Tek  tek farlar oldukça minik ama benim gibi artık az göz makyajı yapanlardansanız bile uzun zaman kullanılır. Farların ışıltılı ve mat renkleri için ayrı ayrı içerik listesi verilmiş.







 
                      Markanın bu ürününe ve değişik versiyondaki far paletlerine Bobbi Brown Mağaza ve büyük mağazalar içerisindeki standlarından ulaşabilirsiniz. Unutmadan, çok yakında  Bobbi Brown online açılıyor, böylece yaşadığı yerde Bobbi Brown ürünlerine ulaşamayanlar da ürünlerle tanışabilecek.
                   
                     Sevgiler.....

2 yorum: