29 Nisan 2015 Çarşamba

BİTTİ - GİTTİ - 12 ( MART - NİSAN 2015 )

                 Nihayet kış bitti, gerçi sanki ilkbaharı yaşamadan yaz mevsimine geçecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz 2 ayda elimdeki ürünlerden bitirmeye çalıştıklarım ve 2. kez şans verdiklerim oldu, tabii bir de sürekli kullanılan - biten ürünler var, bakalım neler bitirmişim.




1 - Babe Tonik Losyon : Yazısı için tık tık. Oldukça beğendiğim bir ürün oldu, özellikle kış mevsiminde tekrar edinebileceğim bir ürün.
2 - Rexona Deodorant : Standart, her bitirme yazımda bir Rexona veya Nivea olmazsa olmaz.
3 - La Roche Posay Micel Solüsyon : Yazısı burada. Çok sevdiğim bir ürün oldu. 2' li paket olarak promosyonlu almıştım. 2. şişemi açtım, sevdim. Bitince alınacaklardan.




4 - TTO Şampuan : Yazısı gelecek.
5 - Loreal Extraordinary Saç Bakım Yağı : Yazısı için tık tık. Oldukça beğendiğim bir ürün oldu. İçinde birkaç kullanımlık kaldı.
6 - Nuxe Paris Peeling : En sevdiğim ürünlerden, yenisi alındı bile, çok güzel arındırıyor, yazısı için tık tık.
7 - Avon Anew Hydro Advance Nemlendirici : SPF 15 içeren bir nemlendirici krem, yazısı gelecek.
8 - John Frieda Düzleştirici Şampuan : Yorumlarım olumlu, saç kremi ile beraber yazısı gelecek.




9 - Retinol Serum : Yazısı gelecek.
10 - Yves Rocher Dudak Balmı : Blogda ayrıca yazısı yok ama güzel bir ürün, tedavi edici özelliği olmamasına rağmen, çok güzel yumuşatıyor.
11 - Essence Tırnak Bakım Yağı : Yakın zamanda yazısını yazmıştım, tam bitmedi, güzel bir ürün sayılabilir, fena değil. Yazısı için tık tık.
12 - Wartner Nail Expert : İlaç olmadığı için yazıyorum. Aslında tırnak mantarı için bir solüsyon. Ayak parmaklarımdan birini çarpınca tırnağım düşmüştü 2 yaz önce, o gün bu gündür o tırnak yamuk yumuk çıkıyor, geçtiğimiz yaz bu ürünü almıştım, biraz düzeldi, kışın pek düzenli kullanamadım, şimdi tekrar  başladım, geceleri yatarken sürüp 2 dakika kadar kurumasını bekliyorum. İyice bitince belki başka bir ürün deneyebilirim.
13 - Alessandro Ayak Maskesi : Çok güzel bir ürün, her türlü kulladım, başarılı, yazısı burada.
14 - Avon Scent Essence Parfüm : Scently Citrus, çook sevdim ama tabii hiç kalıcı değil. Limon, portakal kokuları benim en sevdikleri. Yalnız Lancome eski kokularından birine çok benzetiyorum,  Oui eski versiyonu olabilir.


 

15 - Atomizer Bottle : Doldurulabilir parfüm şişesi, çok eski, yurt dışından almış olabilirim. Benzerleri burada da var. Küçük cam şişe yanındaki metal kapaklı kabın içine giriyor ancak şişenin ağzındaki conta erimiş gitmiş, akıtıyor. Yerine conta uydurunca tekrar kullanmaya başlayacağım,
16 - Loreal Lumi Magic Base : Yazısı burada . İlk zamanlar çok sevmiştim. Sonraları pek istediğim gibi sonuç alamamaya başladım bir de biraz sıkıldım sanki,  Çok bereketli bir ürün ayrıca, bitmek bilmedi neredeyse.
17 - Avon Luck Parfüm : Çok sevdiğim tarzda bir koku değil. Kış mevsimine yakışır türden, esmer tenlere çok yakışır, kapağı problemli, her açtığınızda plastik fiyonk şeklinde olan kısmın üstündeki metal parça da fırlıyor, sevemedim.




18 - Bobbi Brown Allık : Yazısı burada. Tam olarak bitmedi, çok sevdiğim bir ürün çok sevdiğim hafif bir renk ama son zamanlarda biraz rengini zor vermeye başladı, fırçaya az geliyor nedense. Belki presleyeceğim.
19 - Chanel Ruj : Coco shine serisinden, hafif, yumuşatıcı ama ne yazık ki çok kalıcı değil bu seri. Yazısı için tık tık 
20 - Inglot Ruj : Çok sevdiğim rujlarımdan biriydi, rengi, yapısı, kalıcılığı. Yazısı burada . Keşke Inglot ülkemizden gitmeseydi.
21 - Avon Ruj : Güzel bir nude - şeftali tonuydu, hafif ışıltılı, günlük kullanım için idealdi, eski serilerden biriydi sanırım.

 


22 - 23 - 24 - Avon  - Golden Rose Göz Kalemleri : İlk ikisine çok şans verdim ama yok akıyorlar, fena. 3. kalem biraz kurumuş, bitmek üzere bronz tonu güzeldi.
25 - No 7 Lip Care : Olmamış, hiç sevmedim, anlaşamadığım ürünlerden, yazıs gelecek. 
26 - Avon Bright Star Fondöten Numunesi : Markanın yeni çıkan fondöteninin numunesi. Güzel gibi, Bu numuneden birkaç tane daha var elimde ama yine de tam boyunu almayı düşünmüyorum. Nude rengi bana tam uydu, Bourjois Healty Mix fondötene benzettim sanki.


                      Bu kez bitenler yazısına bir ilave yapmak istiyorum, ailecek tüketilen günlük bakım ürünlerini hiç eklemiyorum ama bu kez fotoğrafsız olsa da yazayım dedim. Duş jeli Nivea ya da Dove, diş macunu  Colgate, Sensodyne True White ve Paradontax dönüşümlü, Listerine sadece kızım kullanır, Benri aseton, Benri kare pamuk, Johnson & Johnson q tips, sürekli kullanılanlardan.
                      Öz bakım önemli, keşke tüm temizlik ürünlerimizi doğal ürünlerden oluşturabilsek.

                      Sevgiler. Bir sonra ki bitenler yazısında görüşmek üzere........ 

6 yorum:

  1. Ne çok ürün bitirmişsin ve içlerinde ne güzel ki renkli kozmetiklerde var.Loreal saç yağını bende çok sevmiştim.Avon'un uzun göz kalemleri ise gözlerimde buğulu görmeye neden olan nadir ürünlerden biri olma ünvanına sahipler.Sanırım yağ oranları çok yüksek, dolayısıyla akma da yapıyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filizcigim, aynen öyle bazı kalemler fena akma yapıyor. ...

      Sil
  2. Benim bir tane Bobbi Brown allığım vardı, o da taşlaştı... acaba hepsinde aynı sorun mu oluyor ki?
    Avon'un Bright Start fondötenini merak ediyorum. Bir kaç Youtube videosunda gördüm ama reklam makyajı olduğu için yorumlardan çok emin olamadım... benim sevdiğim gibi, parlak değil ama nemli bitişi olduğu söyleniyor; sen ne düşünüyorsun?
    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon fondöten numunesinden birkaç tane daha var. İyi Yorum yapmak için onları da deneyeceğim, cok ıslak bitişli değil hatta bana neredeyse mat bitişe yakın gibi geldi. Cilde oturması falan güzel sayılır bir de rt sünger le uyguladım, rt sünger biraz matlastirma sağlıyor sanki bence el ya da firca uygulaması farkedebilir.
      Bobbi allik niye sertleştirilmiş anlamadım. İyi ki miktarı çok fazla değil.

      Sil
    2. Avon fondöten numunesinden birkaç tane daha var. İyi Yorum yapmak için onları da deneyeceğim, cok ıslak bitişli değil hatta bana neredeyse mat bitişe yakın gibi geldi. Cilde oturması falan güzel sayılır bir de rt sünger le uyguladım, rt sünger biraz matlastirma sağlıyor sanki bence el ya da firca uygulaması farkedebilir.
      Bobbi allik niye sertleştirilmiş anlamadım. İyi ki miktarı çok fazla değil.

      Sil