6 Nisan 2015 Pazartesi

YVES ROCHER KEÇE UÇLU EYELINER

                 Eyeliner çekmeyi beceremeyen biriyim, hali hazırda yuvarlak olan gözleriminde bu duruma etkisi büyük, eyeliner sürdüğümde birdiğiniz top böceğine benziyor gözlerim, hiç yakıştıramıyorum kendime. Oysa ki gıpta ettiğim makyajlardan biridir pin - up ya da sadece kuyruklu eyeliner.


 

                     Çok özendiğim ve elimde bir tane eyeliner olsun, evde egzersiz yaparım, sürerim, düzgün eyeliner çekmeyi öğrenebilirim belki diyerek orta halli bir ürün seçmiştim. Yves Rocher keçe uçlu eyeliner sayesinde ince ya da kalın eyeliner sürebiliyorsanız. Ben beceriksizliğimden ve göz şeklimden dolayı önce noktalar halinde ince bir hat belirlemeye çalışıyorum ve pek kuyruk yapmıyorum, sonrasında yatay şekilde tutarak noktaları birleştirmeye çalışıyorum ki bu iş için düzgün, gergin ve genç göz kapakları da gerekli sanırım.






                      Ürünün siyahlığı, kalıcılığı, sürdükten sonra sabitlenmesi bana göre gayet iyi sayılır ama tabii eyeliner konusunda uzman değilim, renkli kozmetik piyasasında çok daha profesyonel ürünler var. Elbet herkes kendine göre bir ürün bulacaktır ama benim için şimdilik bu gayet yeterli. İşi biraz daha ilerletip, daha düzgün eyeliner çekmeyi becerebilirsem ve gözümde gördükçe kendime iyice yakıştığına inanıp, alışırsam bir Clarins 3 - Dot Liner alabilirim mesela.
               

  

                 Fotograflarda ürün oldukça büyük gibi gözükse de normal boy bir kalem boyutlarında. 1, 2 gr. ürün içeriyor. Tak - çıkar bir kapağı var, herhangi bir akma vs. yaratmıyor. Ben bu tip ürünlerin aşağıya doğru saklandığı zaman daha iyi renk verdiğini düşünüyorum. Keçe ucuna ürün akışı daha iyi oluyor ve kullanmadan önce biraz çalkalıyorum. Ben siyah rengi seçtim ama sanırım kahvesi de bulunuyor. Ürün fiyatını tam hatırlamamakla beraber 30 tl.civarındaydı galiba ama markanın indirimlerini takip ederek çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz.

                Sevgiler......

1 yorum: