30 Ekim 2015 Cuma

BİTTİ - GİTTİ - 15 (EYLÜL-EKİM 2015)

                  Bir bitenler yazısından daha merhaba, sanırım en az ürün bitirdiğim aylardan biri bu geçtiğimiz 2 ay olmuş. Adeta sadece zorunlu ürün kullanıp bitirmişim. Renkli kozmetik neredeyse hiç yok ancak bir sonraki bitenler yazısında renkli kozmetik olabilir kanımca çünkü makyajı en rahat kullanabildiğim mevsimlere gelmiş bulunuyoruz.
                  Şimdi neler bitirmişim bakalım;




1- Rexona Deodorant: Koruması fena değil hep söylüyorum, yalnız bu kokuyu çok sevemedim. Şimdi pembe olanı kullanıyorum daha çok sevdim.  
2- Bioderma  Node Fluid Şampuan: Yazısı burada. Fena değil ama sanki bizim Ducray şampuanlardan aldığımız etki daha iyi.
3 - 4- John Frieda Şampuan ve Saç Kremi: Ayrıntılı yazıları için tık tık. Yakın zamanda tekrar almam sanırım.


  

5- Pure Beauty Serum: Ayrıntılı yazısı için tık tık. Oldukça beğendiğim, performansı ve fiyatıyla beni şaşırtan bir ürün olmuştu. Geçen yıldan kalan bir tane vardı. Mevsim kullanmak için oldukça uygun, içinde bir kaç kullanımlık kaldı, yakında biter.
6- Fresh Look Makyaj Bazı: Önce çok anlaşamadığım ama sonrasında oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu. Piyasada bulmak zor o yüzden özel olarak almam sanırım. Ayrıntılı yazısı ise burada.
7 - 8- Vichy Liftactive Nemlendirici Numunesi:Normal - karma ciltler için güzel bir nemlendirici. Yaş itibariyle bana pek uymuyor ama daha genç ciltler tercih edebilir.
9- Alix Avien Kaş Kalemi: En sevdiğim kaş kalemlerinden biri, Yalnız yerine daha uygun bir alternatif buldum sanırım, onunla devam edebilirim.
10- Avon Kaş Kalemi: Bir başka çok sevdiğim kaş kalemi, Kalemtıraş ile açma derdi olmadığı için kesinlikle daha pratik.  Yazısı için tık tık.


 

11- Benri Aseton: Sevdiğim Gratis ürünlerinden biri. Pratik ambalajı ve devasa boyutu ile çok uzun süre gidiyor.
12- Nivea El Kremi: Yazısı için tık tık . Yine geldi bol bol el kremi kullanma mevsimi. Geçen kıştan kalmıştı, içinde az kaldı, bitmek üzere. Ama bitince belki başka bir el kremi alırım.
13- Nob Oje Temizleyici Mendiller: Yazın, seyahatlerde kullanmak için almıştık. Oldukça beğendik, kızımla bereber kullandık. Bu kutu da yazdan kalmış. Likit asetonlar gibi dökülme vs. derdi yok.
14- Avon Fergie Parfüm: Klasik outspoken by Fergi parfümün bir başka versiyonu ama şimi tam ismin hatırlayamıyorum. Çok sevmedim onun için sanırım. Kırmızı meyveler ve hafif tatlı bir koku ama sevmedim. bana hiç fresh gelmedi.  


               Bir sonraki bitenler yazısında görüşmek üzere. Mutlu hafta sonları.......

2 yorum:

  1. Node şampuana yeni başlayacağım bakalım sevecek miyim

    YanıtlaSil
  2. Bioderma şampuanının kokusunu hiç sevmemiştim ben, bir de çok sıvı gelmişti bana. SD ye de pek etkisi olmamıştı :/

    YanıtlaSil