4 Temmuz 2016 Pazartesi

LOREAL TRIPLE ACTIVE FRESH ULTRA - HYDRATING GEL CREAM

                  Geçtiğimiz yaz sonuna doğru edindiğim bir nemlendirici ile karşınızdayım bugün. Ürünün üzerinden bir miktar kullanmıştım ki kışa doğru nemlendirmesi yeterli gelmeyince başka bir ürüne geçtim ve bu ürünü kullanmayı bıraktım, kavanozun aşağı yukarı yarısı duruyordu. Taşınma üzeri evde kıyıda köşede kalmış ne kozmetik ürünü varsa kullanıp bitirmeye çalışıyorum. Zaten havalar felaket sıcakken tekrar kullanmaya başayıp bitirdiğim bu nemlendirici bakalım nasılmış?




                  Loreal üç etkili tazeleyici, nemlendirici jel krem normal ve karma ciltler için önerilen bir nemlendirici. Ancak yağlı ve karma ciltler de rahatlıkla kullanabilir. Yapısı adıyla tam uyum sağlayan jel kıvamda olmasına rağmen nemlendirmesi oldukça başarılı, gündüz kullanımda belki çok yağlı ciltlerde bir miktar parlama yapabilir ama o zaman da nemlendirmesi gayet güzel olduğu için gece bile kullanabilirsiniz. Hatta genç ciltlerin bence çok memnun kalacağı bir ürün, bana nemlendirmesinin yeterli gelmemesi sadece yaşımdan ötürü.
              Ürün, sanırım yapı ve özelliğine uygun olarak hafif renkli yapılmış, çok hoş bir açık renge sahip. Artık mint yeşili mi dersiniz ?, Nil yeşili mi ? orası size kalmış. Ürünün tazeleyici olarak belirtilen özelliğini ise sürdüğünüz ilk anda hissediyorsunuz ki yüzünüzü yıkamışsınız gibi ferah ferah geliyor insana. Özellikle yaz sıcaklarında.




                    Tüm bu olumlu özellikleriyle beraber ürünün kendine has parfümlü bir kokusu var, öyle çok ağır vs. değil ve rahatsiz olmadım ama normalde bu tür kokusu olan nemlendiricilerden farklı, bana biraz toz çamaşır deterjanını hatırlatıyor. Ancak dediğim gibi beni rahatsız etmedi ayrıca koku da, koku hafızası da çok kişisel bir durum. Aynı kokuların farklı kişilere hatirlattıkları ve bıraktıkları etki ayrı olabilir.
                    Loreal temiz içerikli bir marka değil bilindiği üzere ancak bir süredir farkettim ki normal standartlarda fiyat - performans dengesinde oldukça güzel ürünleri var. Özellikle nemlendirici skalasında. Kasıtlı olarak tercih ediyor değilim elbette ama son zamanlarda farkettim ki bir süredir hep Loreal nemlendiricileri kullanmışım. Hele bir de markanın bazı ürünlerinin bir kaç high end markaya eş gösterildiğini ve bazı  fason laboratuvarların Lancome ile ortak kullanıldığını düşünürsek. Ayrıca bu kremin de Biotherm Aqua Source nemlendiriciye çok benzediğini pek çok blog daha önce yazmıştı. Ben  Biotherm kullanmadığım için bir karşılaştırma yapamam tabii ki.




                  Ürün standart 50 ml. kavanozda. Karton ambalajı muhtemelen çok uzun zaman önce atmış     olmalıyım ki bulamıyorum. Kavanoz üzerindekileri ise fotoğraflamaya çalıştım ama ne yazık ki içerik bilgisi veremiyorum. Ürünün normal fiyatı sanırım 35 - 40 tl. civarında. Ben geçen yıl  aldığımda oldukça güzel bir indirimden almıştım ve sanırım 15 tl. gibi fiyata gelmişti.                    

Sevgiler........                                                                                                                      
           

                    

1 yorum:

  1. Bu ürünü kullanmadım ama okurken biotherm aqua source a benziyor diye aklımdan geçirdim ^.^

    YanıtlaSil